Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum dolayısıyla yeni monitör. Alacağım ekran kartı RX 570. Sizce bu monitör nasıldır? Alınır mı? Daha önce deneyimleyen kullanan veya fikir sahibi olan birisi tecrübelerini aktarır mı? Kullanmayanlar da söyleyebilir elbette. Buna alternatif bir şey de olabilir. Maksimum 550 TL bütçe. https://www.incehesap.com/lg-22mk40...6JA8vnnm4qjkm6u-ZQo6Lmhfh61j-6UaAkPMEALw_wcB/
Gayet güzel ve bence alınmalı. Ben de yazın 24 inç olanını almayı düşünüyorum.
Fakat dikkat etmekte yarar var. Sizin alacağınız yani sonunda 400H olan model TN panel. Fakat sonunda 430H olan model IPS panel.
Gayet güzel ve bence alınmalı. Ben de yazın 24 inç olanını almayı düşünüyorum.
Fakat dikkat etmekte yarar var. Sizin alacağınız yani sonunda 400H olan model TN panel. Fakat sonunda 430H olan model IPS panel.
430h modelinde 5ms ve fiyatı biraz daha fazla. Zaten 400h modelini almayı düşünüyordum sizin yorumunuz da içimi rahatlattı. Tn panelin benim için çok büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Tn modelin eksileri nedir? Ve 400h modeli freesync destekliyor değil mi?
TN renk olarak biraz daha soluk fakat oyun için ideal. Evet 400H modeli destekliyor. Ama ben yine de size IPS modeli öneriyorum. Ms farkı göz ardı edilecek kadar küçük bir detay. Şu videodan TN-IPS farkını anlayabilirsiniz.
TN renk olarak biraz daha soluk fakat oyun için ideal. Evet 400H modeli destekliyor. Ama ben yine de size IPS modeli öneriyorum. Ms farkı göz ardı edilecek kadar küçük bir detay. Şu videodan TN-IPS farkını anlayabilirsiniz.
O monitör 75 hz bile değil, overclock ile 75 hzye yakın olur mu bilemem. Bu fiyatlarda 21.5 inç ve 75 hz almak en mantıklısı. Başta konuştuğumuz iki modelden birisini almak mantıklı olur diye düşünüyorum.
O monitör 75 hz bile değil, overclock ile 75 hzye yakın olur mu bilemem. Bu fiyatlarda 21.5 inç ve 75 hz almak en mantıklısı. Başta konuştuğumuz iki modelden birisini almak mantıklı olur diye düşünüyorum.
Viewsonic VA2210-MH 21.5" 5ms (HDMI+Analog) Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Çok memnun olurum şuan ips monitörlere yöneldim ancak bütçem sınırlı. Acaba benim attığım model naslıdır Viewsonic olan. Bütçem sınırlı olduğu için 600 ü geçmezse iyi olur.
Bütçenizin sınırlı olduğunu ve 600'ün son rakam olduğunu biliyorum fakat şu monitörü size tavsiye ederim. 100 lira daha koyup kaliteli bir şey almanız akıllıca olur. Hem de freesync modunu açınca 72 hz oluyor. Eğer 600 liranın altında bir monitör alacaksanız a, b monitörlere bakabilirsiniz. B linkindeki yani BenQ GW2270H overclock ile 73hz olabiliyor.