LG 22MK400H alınır mı?

75 FPS'ten düşünce Freesync etki etmiyor gibi. Yani 74 olsa bile ekrana gelen görüntü 25-30 gibi oluyor. Sorunu hala çözemedim. Bunu yaşayan var mı kullananlar arasında?
Ben bilmiyorum da TN, IPS falan bir açıklayabilir misin?

TN daha çok göz yormaz, uzun süre ekrana bakabilirsin, oyun oynamak için idealdir ama ekrana tam karşıdan bakman gerekir. Öbür türlü görüntü bozulur. IPS ekrana yandan baksan da görüntüsü güzel gözükür.

@Lee Yubin bu bahsedilen üründe mi yaşıyorsun bu sıkıntıyı? Free Sync özelliği HDMI bağlantıda tam verimli çalışmaz zaten ben onu göz önünde bulundurarak aldım. DP bağlantı çok daha verimli Free Sync için

@Lee Yubin bu bahsedilen üründe mi yaşıyorsun bu sıkıntıyı? Free Sync özelliği HDMI bağlantıda tam verimli çalışmaz zaten ben onu göz önünde bulundurarak aldım. DP bağlantı çok daha verimli Free Sync için

Acaba ondan mı bilemedim. Monitörün yanında gelen HDMI olduğu için onunla bağladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı