LG 22MK400H-B monitör alınır mı?

wakame

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar sistem topladım monitörüm yok bu iyi mi alınır mı sizce?

Edit: TN Panel diye önermiyorlar bu fiyata hangi monitörü önerirsiniz ?

Edit2: 23.8 ACER NITRO RG240Ybmiix FULLHD IPS 1MS 75HZ 2xHDMI+VGA AMD FREESYNC ULTRA İNCE GAMING MONİTÖR Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu nasıl ?

Son düzenleme:

Aynı ürünün 5ms ve IPS panelli olanını geçen ay topladığım sistemim için aldım, çok memnunum. Ben de senin attığın ürünü alacaktım ama şu an biraz daha paraya kıyıp IPS kullandığım için hiç pişman değilim.

İyi bir monitördür fakat bu fiyata TN panel olması benim açımdan kötü. VA panel istiyorsan şunu önerebilirim fiyatta çok uygun:

Ekleme: Diğer attığın monitör yani 23.8 Acer Nitro gerçekten çok iyi bir tercih.

Alınır neden alınmasın. Rekabetci oyunlar oynuyorsaniz 1ms TN panel olmasi işinize yarar yoksa IPS veya VA panel 3 4 ms bir monitör de bakabilirsiniz.

Alınır neden alınmasın. Rekabetci oyunlar oynuyorsaniz 1ms TN panel olmasi işinize yarar yoksa IPS veya VA panel 3 4 ms bir monitör de bakabilirsiniz.

Oyun dışında anime dizi filmde izliyorum o yüzden tercihim ıps olacak sanırsam. 5 ms olması sorun değilse LG22 MK430H-B 21.5 inç 75 Hz alacağım.

Yalnız DP çikişi yok baktiğiniz monitörlerde. Sizin için sorun olmayabilir ama ben almişken DP çikişi olan bir monitör alirdim.

144 Hz olsa anlardım da 75 Hz için illa DP almalıyım fikrine katılamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…