LG 22MK400H-B vs PowerBoost M2390VH

Bütçe
900

W.Heisenberg

Hectopat

Birinde VA paneli var, birinde TN.

Yanlış bilmiyorsam TN daha iyiydi fakat emin değilim. VA olan 23.8 inç, TN olan 21.5 inç.

Fakat markalardan dolayı sormak istedim, LG bana daha çok güven veren ve benim çocukluğumdan beri televizyon/monitör/telefon gibi yerlerde çok karşılaştığım bir marka. PowerBoost'un yorumları iyi gibi gözüküyor, iyice kafam karıştı. Bir de bu monitörlerin fiyatlarına yakın fiyatta ve daha iyi monitör biliyorsanız lütfen aşağı yazın.

VA daha iyi bir paneldir. Ben olsam AOC, Viewsonic, Samsung, LG, BenQ vs. gibi belli monitör markaları dışındaki markalardan almam.

LG 22MK430H-B modeli daha iyi bir monitördür. Bunu almaya çalışın.

Power Boost'un VA panel olması sizi yanıltmasın. Hiçbir ürünü kaliteli değil onu önermem. Bütçeniz nedir? Hangi tip bir panel arıyorsunuz? Kaç Hz monitör istiyorsunuz.

Güvenilir markalardan şaşmayın. Powerboost gibi markalardan mümkün mertebe uzak durun. Bu bütçede çok daha iyi modeller de bulunabilir bence. Araştırın derim.

İllaha ikisinin arasından konuşacaksak LG 22MK400H-B.

Güvenilir markalardan şaşmayın. Powerboost gibi markalardan mümkün mertebe uzak durun. Bu bütçede daha iyi modeller de bulunabilir bence.

İllaha ikisinin arasından konuşacaksak LG 22MK400H-B.

Power Boost'un VA panel olması sizi yanıltmasın. Hiçbir ürünü kaliteli değil onu önermem. Bütçeniz nedir? Hangi tip bir panel arıyorsunuz? Kaç Hz monitör istiyorsunuz.
Hocam zaten söyledim cümlemi sonunda 1000 TL'ye bildiğiniz daha iyi monitörleri önerin diye, bildiğiniz daha iyi monitörler varsa benimle paylaşır mısınız?

Hocam bir de PowerBooster'in ne eksiği var, tamam anladım kalitesizde yâni neresi kalitesiz? Bilmediğimden soruyorum.

TN panel:

IPS panel:
Samsung LF24T350FHMXUF (F24T350F) (F24T350FHM) Monitör (bunu öneririm)

VA panel:

Dostum çok rekabetçi oyun oynarım (LoL, CS, Valorant) vs. dersen TN paneli tercih et.
Film ve video izler, arada 2-3 CS oynar, bazen de başka oyunlara bakarım dersen IPS panel daha iyi bir seçim. TN panel kullanmadım ama güzel olmadığını biliyorum.
İlgilenir misin ve sıcak bakıyor musun bilmiyorum ama ben de 22MK430H-B monitörümü satıyorum. İlgilenirsen Discord vs. verirsen oradan detaylar konuşulur.
Ben kullandığım sürede memnun kaldım. Laptopa geçtiğim için işime yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…