Sezaihylz Decapat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 13 30 Mart 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, bende bir laptop var. Buna ikinci ekran olarak 0 bir monitör aldım. HDMI ile bağlıyorum ama görüntü donarak ilerliyor, FPS düşüklüğü meydana geliyor. Monitörüm şu: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu normal bir şey mi yoksa monitörde mi sıkıntı var? Yorumlarınızı bekliyorum... Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2019
Merhaba arkadaşlar, bende bir laptop var. Buna ikinci ekran olarak 0 bir monitör aldım. HDMI ile bağlıyorum ama görüntü donarak ilerliyor, FPS düşüklüğü meydana geliyor. Monitörüm şu: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu normal bir şey mi yoksa monitörde mi sıkıntı var? Yorumlarınızı bekliyorum...
Serhat Öndeş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 1.769 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amazon seller central Global, "sodej" 30 Mart 2019 #2 Yansıt kısmından Yinele yada uzat yapın 2 ci Monitöre dosya akatarır gibi pencereleri aktarın.