N NooNPL Hectopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #1 LG 22MK400H modelli monitör aldım kurdum fakat ekran soluk gösteriyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2020
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 21 Mart 2020 #2 Ne gibi bir solukluk var? TN panel kaynaklı olabilir mi?
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #3 Ekranın altında ki tuşa bas sağa kaydır picture yazan yere gel Picture Mode a bas onlardan birini seç bak beğenecek misin beğenmezse kendin de ayarlayabilirsin.
Ekranın altında ki tuşa bas sağa kaydır picture yazan yere gel Picture Mode a bas onlardan birini seç bak beğenecek misin beğenmezse kendin de ayarlayabilirsin.
N NooNPL Hectopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #4 Caner Uncu dedi: Ne gibi bir solukluk var? TN panel kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanki Fazla bir Beyazlık var ekranda rahatsız ediyor renkler canlı değil gibi
Caner Uncu dedi: Ne gibi bir solukluk var? TN panel kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanki Fazla bir Beyazlık var ekranda rahatsız ediyor renkler canlı değil gibi
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #5 NooNPL dedi: Sanki Fazla bir Beyazlık var ekranda rahatsız ediyor renkler canlı değil gibi Genişletmek için tıkla... Picture kısmında Contrast kaçta? kendinize göre bir ayarlar mısınız bir de black level yazan yeri high da bırakmayı deneyebilir misiniz?
NooNPL dedi: Sanki Fazla bir Beyazlık var ekranda rahatsız ediyor renkler canlı değil gibi Genişletmek için tıkla... Picture kısmında Contrast kaçta? kendinize göre bir ayarlar mısınız bir de black level yazan yeri high da bırakmayı deneyebilir misiniz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 21 Mart 2020 #6 Renklerin canlı olmaması TN panel kaynaklı. Renklerin canlı olmasını istiyorsanız IPS panele bakın.
N NooNPL Hectopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #7 speedymuffin dedi: Picture kısmında Contrast kaçta? kendinize göre bir ayarlar mısınız bir de black level yazan yeri high da bırakmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Contrast ayarlanmıyor bende seçenek kapalı yanında cd ile beraber geldi cd ile driver kursam düzelir mi? bazı seçenekleri ayarlayamıyorum çünkü
speedymuffin dedi: Picture kısmında Contrast kaçta? kendinize göre bir ayarlar mısınız bir de black level yazan yeri high da bırakmayı deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Contrast ayarlanmıyor bende seçenek kapalı yanında cd ile beraber geldi cd ile driver kursam düzelir mi? bazı seçenekleri ayarlayamıyorum çünkü
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #8 NooNPL dedi: Contrast ayarlanmıyor bende seçenek kapalı yanında cd ile beraber geldi cd ile driver kursam düzelir mi? bazı seçenekleri ayarlayamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Picture mode u custom a alıp deneyebilir misiniz? cd ile driver kurmanıza gerek yoktur.
NooNPL dedi: Contrast ayarlanmıyor bende seçenek kapalı yanında cd ile beraber geldi cd ile driver kursam düzelir mi? bazı seçenekleri ayarlayamıyorum çünkü Genişletmek için tıkla... Picture mode u custom a alıp deneyebilir misiniz? cd ile driver kurmanıza gerek yoktur.
N NooNPL Hectopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #9 speedymuffin dedi: Picture mode u custom a alıp deneyebilir misiniz? cd ile driver kurmanıza gerek yoktur. Genişletmek için tıkla... tamam ayarladım teşekkür ederim
speedymuffin dedi: Picture mode u custom a alıp deneyebilir misiniz? cd ile driver kurmanıza gerek yoktur. Genişletmek için tıkla... tamam ayarladım teşekkür ederim
S speedymuffin Decapat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 144 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #10 NooNPL dedi: tamam ayarladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şuan görüntü sizin için uygun mudur? Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
NooNPL dedi: tamam ayarladım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Şuan görüntü sizin için uygun mudur? Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana