LG 22MK430 21, 5" alınır mı?

Daha fazla  

Arkadaşlar şu anda güzel bir indirim var. Sizce alınır mı? İnput lag gibi bir şey söz konusu mudur? Bilen biri yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınır. 3-4 ay önce bir arkadaşım 2 tane aldı bundan 900TL civarına. Gayet memnun, özellikle renklerinden çok memnun.

Teşekkürler. Çoğunluk önerirse almayı düşünüyorum. Tabi o zamana kadar indirim bitmezse
HDMI to VGA ile 60 Hz monitörle oynuyorum Valorant'ı. Gecikme süresi 14ms yazıyor sanırım. Çok farkeder mi? Bir arkadaşım 21.5 inç diye güldü de.

Ahım şahım bir fark olmasa da hissettirir akıcılığı bu fiyata alınır 21.5 da öyle çok göze batacak kadar küçük değil.

5ms Delay var. 21.5 inç küçük gelebilir, bütçeniz varsa 24" alın. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 144Hz almanız çok önemli. Bence paranızı biriktirip Samsung CRG50 alın.

5ms delay var. 21.5 inç küçük gelebilir, bütçeniz varsa 24" alın. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 144Hz almanız çok önemli. Bence paranızı biriktirip Samsung CRG50 alın.

Bütçem yok maalesef. Almayı düşünüyordum hep, bu dönüştürücü kanser ediyor beni. Renkleri gidiyor, dokunuyorum geliyor 5 dakika sonra tekrar aynı. İleride yükseltmek istesem kolay satamaz mıyım mıyım aldığım fiyata?

Çok kararsız kaldım ya. İndirimi görünce sevindim bir an da, küçük diyorlar, 5ms diyorlar ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…