LG 22MK430H-B IPS mi TN mi?

@BERWAR Benim zaten dikkatimi çeken benim ilk konu açarken attığım linke tıklamadan linkte ips yazıp, linke tıkladığımda özelliklerinde tn yazması. @Lee Yubin 4 saatten fazla pc oturum ve açıkçası uğraşmamak için iade felan yapmam.

22MK430H-B kullanıyorum. Bu model IPS panel ve 5 ms gecikme süresi var. Diğer model (22MK400) TN ve 1 ms.
Monitör, siyahları güzel göstermiyor. Diğer renkler canlı ve hoşuma gitti. Monitörü eğme gibi bir şansınız yok.
Bence fiyatına göre alınabilir bir monitör. Para biriktirip daha kaliteli bir şey alınmasını öneririm ancak durumunuzu bilemiyorum.

22MK430H-B kullanıyorum. Bu model IPS panel ve 5 ms gecikme süresi var. Diğer model (22MK400) TN ve 1 ms.
Monitör, siyahları güzel göstermiyor. Diğer renkler canlı ve hoşuma gitti. Monitörü eğme gibi bir şansınız yok.
Bence fiyatına göre alınabilir bir monitör. Para biriktirip daha kaliteli bir şey alınmasını öneririm ancak durumunuzu bilemiyorum.
Genelde cihazların hepsi bu fiyatlarda aynı özelliklerde oluyor. Bir üste çıkmak fiyatta uçuruma gidiyor. Çıkamam zor.

Genelde cihazların hepsi bu fiyatlarda aynı özelliklerde oluyor. Bir üste çıkmak fiyatta uçuruma gidiyor. Çıkamam zor.
Haklısın kağıt üstünde aynılar. Bu ilk monitörüm sayılır, önceden laptop kullanıyordum. Gözlemlediğim kadarıyla monitörlerin panel kalitesi fiyatına göre değişiyor. Ayrıca sorun çıkarma ihtimali de azalıyor.

Bu monitörü aldığımda yaşadığım olayı anlatayım. Bilgisayarımı yeni toplamıştım, oynarken bir ara monitör ayarlarına baktım. Response time vardı, onu en hızlıya aldım. Hemen farketmedim ama daha sonra farkettim, oyunlarda görüntü çok saçma oluyordu, ayrıca ghosting olayı çok bariz oluyordu. Ekran kartımı garantiye yollayacaktım az kalsın. Sonradan aklıma geldi, onu normale aldım ve düzeldi. Dikkat edin buna.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı