Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 14 Aralık 2022 #1 Bu monitörü aldım ısınma vb şeyler yapar mı?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 14 Aralık 2022 #2 Yok kanki aynısını kullanıyorum al gitsin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #3 Isınmadan kasıt nedir? Çalışınca bir ampul nasıl ısınıyorsa ekranda ısınır. Fakat büyük monitörler gibi ısınma yapmaz.
Isınmadan kasıt nedir? Çalışınca bir ampul nasıl ısınıyorsa ekranda ısınır. Fakat büyük monitörler gibi ısınma yapmaz.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 14 Aralık 2022 #4 Saint Lucia dedi: Isınmadan kasıt nedir? Çalışınca bir ampul nasıl ısınıyorsa ekranda ısınır. Fakat büyük monitörler gibi ısınma yapmaz. Genişletmek için tıkla... 22 inç hocam çok elektrik harcar mı? jax teller fanboyu dedi: Yok kanki aynısını kullanıyorum al gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kargoda görüntüsünden memnun musunuz kaliteli mi?
Saint Lucia dedi: Isınmadan kasıt nedir? Çalışınca bir ampul nasıl ısınıyorsa ekranda ısınır. Fakat büyük monitörler gibi ısınma yapmaz. Genişletmek için tıkla... 22 inç hocam çok elektrik harcar mı? jax teller fanboyu dedi: Yok kanki aynısını kullanıyorum al gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kargoda görüntüsünden memnun musunuz kaliteli mi?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #5 Rob dedi: 22 inç hocam çok elektrik harcar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Aralık 2022 #6 @Saint Lucia Hocam monitör geldi çok kaliteli ekranı iyiki almışım.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #7 Rob dedi: @Saint Lucia Hocam monitör geldi çok kaliteli ekranı iyi ki almışım. Genişletmek için tıkla... Beğendiysen ne mutlu. Güle güle kullan. Sonunda bir dertten kurtuldun. İleride daha iyilerini almak nasip olur inşallah diyelim.
Rob dedi: @Saint Lucia Hocam monitör geldi çok kaliteli ekranı iyi ki almışım. Genişletmek için tıkla... Beğendiysen ne mutlu. Güle güle kullan. Sonunda bir dertten kurtuldun. İleride daha iyilerini almak nasip olur inşallah diyelim.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 15 Aralık 2022 #8 Saint Lucia dedi: Beğendiysen ne mutlu. Güle güle kullan. Sonunda bir dertten kurtuldun. İleride daha iyilerini almak nasip olur inşallah diyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Saint Lucia dedi: Beğendiysen ne mutlu. Güle güle kullan. Sonunda bir dertten kurtuldun. İleride daha iyilerini almak nasip olur inşallah diyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.