Ürünü 2014 ekim ayında aldım yalnızca 6 ay gibi bir süre kullanabildim. İlk başlarda görüntü gidip gelmeye başladı, yani 5 saniyede bir görüntü gidip geliyordu sorunun kendi bilgisayarımdan kaynaklandığını düşünerek arkadaşlarımın bilgisayarlarında da denedim ancak sonuç değişmedi. Her PC'de aynı sorun. Bir gün merak edip monitörün içini açtık, içerisinde beklediğim gibi karışık bir sistem yoktu. Monitör adaptöre bağlı ve çalışır haldeyken monitördeki bileşenlere dokundum kabloları yerinden çıkarıp taktım galiba bu yapabileceğim en kötü şeydi. Bir süre sonra monitör HDMI kablo vasıtasıyla PC bağlı olmasına rağmen hiç görüntü vermiyordu. Sadece monitörün çalışır durumda olduğunu gösteren ışık yanıyordu ve duyulması pek güç olan sesler işitiliyordu. Açıkçası ben bu sorunun neden kaynaklandığını anlayamadım, hatamın bilincindeyim monitörü açarak belki daha çok zarar verdim ama o ekranın gidip gelmesi ve düzeltememem oldukça sinirimi bozmuştu. Şimdi yeni bir sistem toplayacağım monitörü değerlendirmek istiyorum, yaptırmaya kalksam başıma neler açar tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar, iyi Sosyal'ler 
Son düzenleyen: Moderatör: