Çözüldü LG 24GL600F monitör aygıt yöneticisinde PnP olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baran361

Hectopat
Yer
california
Daha fazla  
Arkadaşlar monitörüm LG 24GL600F 144 Hz 1ms monitör. Benim sorunum aygot yöneticisinden monitörlere tıklayınca genel PNP monitörler diyor. Burada normal olan monitörün markası yazması sanırım. Bunu nasıl düzeltirim? Monitör driver var mıdır?(Driver buldum ancak ne yapmam gerek bilmiyorum.

1603915656271.png

Çözüm
Driver klasörünü masaüstüne çıkartın.

Sonra aygıt yöneticisinden Genel PnP monitöre basın. Oradan sürücü güncelleştir deyin. Otomatik derseniz bilgisayardaki bu klasörü bulup güncelleyecektir.

İsterseniz "El ile güncelle" diyerek masaüstünden bu klasörü kendiniz de seçebilirsiniz.

Ondan sonra güncellenmiş olacaktır, muhtemelen genel PnP monitör yerine de model ismi gelecektir.

Sonra aygıt yöneticisinden Genel PnP monitöre basın. Oradan sürücü güncelleştir deyin. Otomatik derseniz bilgisayardaki bu klasörü bulup güncelleyecektir.

İsterseniz "El ile güncelle" diyerek masaüstünden bu klasörü kendiniz de seçebilirsiniz.

Ondan sonra güncellenmiş olacaktır, muhtemelen genel PnP monitör yerine de model ismi gelecektir.

Çözüm

Sonra aygıt yöneticisinden genel PNP monitöre basın. Oradan sürücü güncelleştir deyin. Otomatik derseniz bilgisayardaki bu klasörü bulup güncelleyecektir.

İsterseniz "el ile güncelle" diyerek masaüstünden bu klasörü kendiniz de seçebilirsiniz.

Ondan sonra güncellenmiş olacaktır, muhtemelen genel PNP monitör yerine de model ismi gelecektir.

Teşekkür ederim hocam oldu. Peki bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı?

1603915943645.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı