27 Nisan 2022 Mesaj: 5 Bu iki ekipmanı kullanan birisi cevaplayabilir mi. Freesync monitör olup 1650 kullanan herhangi bi sorun oluyor mu. Son düzenleme: 27 Nisan 2022 Genişletmek için tıkla...
Bu iki ekipmanı kullanan birisi cevaplayabilir mi. Freesync monitör olup 1650 kullanan herhangi bi sorun oluyor mu.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 27 Nisan 2022 #2 Dostum sorunun neyse buraya yazabilirsin. Özel mesajlar kapalı sosyalde. Belki o iki ekipmanı kullanmayan ama sorununu çözebilecek insanlarda vardır.
Dostum sorunun neyse buraya yazabilirsin. Özel mesajlar kapalı sosyalde. Belki o iki ekipmanı kullanmayan ama sorununu çözebilecek insanlarda vardır.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #3 FreeSync bir monitörüm var(vsonic V2458-P-mhd) ve 1650 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Belki ekran kartı sürücülerini güncellemeniz gerekiyordur.
FreeSync bir monitörüm var(vsonic V2458-P-mhd) ve 1650 kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok. Belki ekran kartı sürücülerini güncellemeniz gerekiyordur.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 27 Nisan 2022 #4 O iki ekipmanı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Tam olarak hangi konuda sıkıntı yaşıyorsun?
KS KS Selimcan11 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 28 Makaleler 1 27 Nisan 2022 #5 Lawien dedi: O iki ekipmanı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Tam olarak hangi konuda sıkıntı yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... bir sorun yaşamıyorum 2. el birinden alacağım için sorun yaşayan var mı diye sormak istedim Lawien dedi: O iki ekipmanı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Tam olarak hangi konuda sıkıntı yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... 144 hz ve 1ms sorunsuz alabiliyorsun di mi Son düzenleme: 27 Nisan 2022
Lawien dedi: O iki ekipmanı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Tam olarak hangi konuda sıkıntı yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... bir sorun yaşamıyorum 2. el birinden alacağım için sorun yaşayan var mı diye sormak istedim Lawien dedi: O iki ekipmanı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Tam olarak hangi konuda sıkıntı yaşıyorsun? Genişletmek için tıkla... 144 hz ve 1ms sorunsuz alabiliyorsun di mi
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 27 Nisan 2022 #6 Evet ama 2. el de kontrol etmeden alma ölü piksel falan olmasın dikkat et test ederek al. Ekran kartını da test et.
Evet ama 2. el de kontrol etmeden alma ölü piksel falan olmasın dikkat et test ederek al. Ekran kartını da test et.