Levii Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 125 TL indirim kuponu ile 1344 TL'ye geliyor alınır mı? Şu an RX 570 kullanıyorum ama NVIDIA'ya geçeceğim G-Sync destekliyor mu? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
125 TL indirim kuponu ile 1344 TL'ye geliyor alınır mı? Şu an RX 570 kullanıyorum ama NVIDIA'ya geçeceğim G-Sync destekliyor mu? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 11 Kasım 2020 #2 Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Levii dedi: 125 TL indirim kuponu ile 1344 TL'ye geliyor alınır mı? Şu an RX 570 kullanıyorum ama NVIDIA'ya geçeceğim G-Sync destekliyor mu? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hangi panel kullandığı yazmıyor ve G-SYNC yok.
Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Levii dedi: 125 TL indirim kuponu ile 1344 TL'ye geliyor alınır mı? Şu an RX 570 kullanıyorum ama NVIDIA'ya geçeceğim G-Sync destekliyor mu? Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hangi panel kullandığı yazmıyor ve G-SYNC yok.
Levii Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #3 yigitsavas dedi: Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Hangi panel kullandığı yazmıyor ve G-Sync yok. Genişletmek için tıkla... TN panel kullanıyor sanırım. Forumlarda G-Sync desteklediğini söylüyorlar hocam. ASUS bütçemin çok üzerinde.
yigitsavas dedi: Asus VP249QGR Monitör Asus VP249QGR Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Hangi panel kullandığı yazmıyor ve G-Sync yok. Genişletmek için tıkla... TN panel kullanıyor sanırım. Forumlarda G-Sync desteklediğini söylüyorlar hocam. ASUS bütçemin çok üzerinde.
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 11 Kasım 2020 #4 TN panel kötü almayın. 80TL üzerinde.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Kasım 2020 #5 Levii dedi: TN panel kullanıyor sanırım. Forumlarda G-Sync desteklediğini söylüyorlar hocam. ASUS bütçemin çok üzerinde. Genişletmek için tıkla... Kim söylüyor? DP ile G-Sync açabilirsiniz muhtemelen ama Compatible değil, yani bir garantisi yok. NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Search for GeForce G-SYNC gaming monitors. www.nvidia.com Bu listede yok. G-Sync olan 27GL650F-B'dir.
Levii dedi: TN panel kullanıyor sanırım. Forumlarda G-Sync desteklediğini söylüyorlar hocam. ASUS bütçemin çok üzerinde. Genişletmek için tıkla... Kim söylüyor? DP ile G-Sync açabilirsiniz muhtemelen ama Compatible değil, yani bir garantisi yok. NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Search for GeForce G-SYNC gaming monitors. www.nvidia.com Bu listede yok. G-Sync olan 27GL650F-B'dir.
Levii Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #6 SkyRose dedi: Kim söylüyor? DP ile G-Sync açabilirsiniz muhtemelen ama compatible değil, yani bir garantisi yok. NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Search for GeForce G-SYNC gaming monitors. www.nvidia.com Bu listede yok. G-Sync olan 27GL650F-B'dir. Genişletmek için tıkla... Hocam o listede olmayan farklı monitörlerde açılıyor diye görüyorum forumda. Benimkinde neden olmasın? Bir de her yerde TN panel kötülüyorlar...
SkyRose dedi: Kim söylüyor? DP ile G-Sync açabilirsiniz muhtemelen ama compatible değil, yani bir garantisi yok. NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors Search for GeForce G-SYNC gaming monitors. www.nvidia.com Bu listede yok. G-Sync olan 27GL650F-B'dir. Genişletmek için tıkla... Hocam o listede olmayan farklı monitörlerde açılıyor diye görüyorum forumda. Benimkinde neden olmasın? Bir de her yerde TN panel kötülüyorlar...
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.081 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Kasım 2020 #7 Levii dedi: Hocam o listede olmayan farklı monitörlerde açılıyor diye görüyorum forumda. Benimkinde neden olmasın? Bir de her yerde TN panel kötülüyorlar... Genişletmek için tıkla... Dedim ya, o listede olmayanlar ile de açılabilir ama kesin değil, garantisi yok. Sonra elinizde patlamasın. TN kötüleniyor çünkü berbat görüntü kalitesine sahip eski bir panel. Ama ciddi seviyede rekabetçi oyunlar oynuyor iseniz alınabilir, bir tık daha hızlı olduğundan.
Levii dedi: Hocam o listede olmayan farklı monitörlerde açılıyor diye görüyorum forumda. Benimkinde neden olmasın? Bir de her yerde TN panel kötülüyorlar... Genişletmek için tıkla... Dedim ya, o listede olmayanlar ile de açılabilir ama kesin değil, garantisi yok. Sonra elinizde patlamasın. TN kötüleniyor çünkü berbat görüntü kalitesine sahip eski bir panel. Ama ciddi seviyede rekabetçi oyunlar oynuyor iseniz alınabilir, bir tık daha hızlı olduğundan.
Levii Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #8 SkyRose dedi: Dedim ya, o listede olmayanlar ile de açılabilir ama kesin değil, garantisi yok. Sonra elinizde patlamasın. TN kötüleniyor çünkü berbat görüntü kalitesine sahip eski bir panel. Ama ciddi seviyede rekabetçi oyunlar oynuyor iseniz alınabilir, bir tık daha hızlı olduğundan. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde CS:GO ve LoL oynuyorum. Sıkıldıkça FIFA, CoD tarzı oyunlara sarıyorum. 75Hz'den geçeceğim pişman ettirmesin yeter.
SkyRose dedi: Dedim ya, o listede olmayanlar ile de açılabilir ama kesin değil, garantisi yok. Sonra elinizde patlamasın. TN kötüleniyor çünkü berbat görüntü kalitesine sahip eski bir panel. Ama ciddi seviyede rekabetçi oyunlar oynuyor iseniz alınabilir, bir tık daha hızlı olduğundan. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde CS:GO ve LoL oynuyorum. Sıkıldıkça FIFA, CoD tarzı oyunlara sarıyorum. 75Hz'den geçeceğim pişman ettirmesin yeter.
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 11 Kasım 2020 #9 Gerçekten 80 TL arttıramıyor musunuz IPS panel çok daha iyi.
Levii Megapat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #10 yigitsavas dedi: Gerçekten 80 TL arttıramıyor musunuz IPS panel çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kusuruma bakmayın söylemeyi unutmuşum. N11'de 125 TL indirim kuponum var. 1344 liraya geliyor bana. O yüzden tercih etmeyi düşünüyorum.
yigitsavas dedi: Gerçekten 80 TL arttıramıyor musunuz IPS panel çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam kusuruma bakmayın söylemeyi unutmuşum. N11'de 125 TL indirim kuponum var. 1344 liraya geliyor bana. O yüzden tercih etmeyi düşünüyorum.