LG 24GL650-B vs HP 24X 5ZU98AA

Syhonial

Hectopat
Merhabalar,

Amazon üzerinden iki monitörden birini almayı düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynadığım için TN panel düşünüyorum. Bu iki monitör hakkında da çok fazla bilgi bulamadım. Kullanan veya kullanmasa bile inceleyip bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

LG 24GL650-B.
LG 24GL650-B 23.6 inç Bilgisayar Monitörü, LED: Amazon.com.tr

LG 24GL650-B : RADEON FreeSync™ içeren 24 inçlik UltraGear™ Oyun Monitörü | LG Türkiye

HP 24X 5zu98aa.
Hp 5Zu98Aa 23.8 inç 24X Oyuncu Monitör, 144 Hz, 1920 X 1980 Siyah: Amazon.com.tr

HP 24x Oyun Ekranı (5ZU98AA)
Yardımcı olabilecek var mı?
Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Öncelkle Hp 24x 2 tane kullanmış birisi olarak. Monitör çok güzel ve kullanışlı. Aldırdığım herkes memnun. Ancak bende 2 sinde de 2. 3. haftada ölü pixel çıktı iade etmek zorunda kaldım. Şu an ben de LG araştırıyorum.

Nasıl yani sizin aldığınız iki adette mi yoksa arkadaşlarınızın aldıklarında mı? LG'yi bir arkadaşım vatandan aldı uzun süreli kullanımından sonra size de haber verebilirim. LG'nin bana göre eksisi biraz kalın kenarlı olması

Diğerlerinde yazmamış ama İkinci ve dördüncü linkteki monitörlerde Free-SYNC teknolojisi var yazıyor.

Alacaksan Free-SYNC'li monitör al. Ekran kartın AMD ise daha iyi olur, belki G-SYNC'i de destekleyebilir ama emin değilim onun hakkında.
İkisinde de zaten free-sync var sadece biri daha kalın kenarlı ve hp de flicker free yok ve lg de var

Nasıl yani sizin aldığınız iki adette mi yoksa arkadaşlarınızın aldıklarında mı? LG'yi bir arkadaşım vatandan aldı uzun süreli kullanımından sonra size de haber verebilirim. LG'nin bana göre eksisi biraz kalın kenarlı olması

Ne yazık ki benim aldığım 2sinde de çıktı.
Diğerlerinde yazmamış ama İkinci ve dördüncü linkteki monitörlerde Free-SYNC teknolojisi var yazıyor.

Alacaksan Free-SYNC'li monitör al. Ekran kartın AMD ise daha iyi olur, belki G-SYNC'i de destekleyebilir ama emin değilim onun hakkında.

HP monitörde Gsync uyumu sertifikalı şekilde mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı