Bianos Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar secimler sonucu en son bu 2 monitor arasında kaldım. Ben asusudusunuyordum fakat ASUS GtG 3ms LG 1 ms imis ve ASUS'ta IPS olmasina ragmen ghosting+IPS glow var. LG'de yok diyorlar. Son kez fikrinizi sormak istedim hangisi daha iyi? Dosya Ekleri 1659591774357.png 543,9 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Arkadaşlar secimler sonucu en son bu 2 monitor arasında kaldım. Ben asusudusunuyordum fakat ASUS GtG 3ms LG 1 ms imis ve ASUS'ta IPS olmasina ragmen ghosting+IPS glow var. LG'de yok diyorlar. Son kez fikrinizi sormak istedim hangisi daha iyi?
xXenom Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 1.881 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Bence LG. Alıyosan da burada daha ucuz: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Artı 0 Eksi
Bence LG. Alıyosan da burada daha ucuz: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com