M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Merhaba. Yeni monitör aldik ayakliklarini koyduk ama kablolari nereye koyacagimi anlamadim. HDMI'in kablosunu taktim monitore HDMI out yok. Bir de şarj aleti gibi bir şey vermişler takmak için yer yok. Monitör LG 24GN60R-B
Merhaba. Yeni monitör aldik ayakliklarini koyduk ama kablolari nereye koyacagimi anlamadim. HDMI'in kablosunu taktim monitore HDMI out yok. Bir de şarj aleti gibi bir şey vermişler takmak için yer yok. Monitör LG 24GN60R-B
Çözüm PALOT ELAMDAR 6 Kasım 2023 M3HM3TY dedi: Cuma aksam ettik bugün geldi. @PALOT ELAMDAR tamam onu hallettim. Jak girişini nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Monitörün arkasında AC veya DC Power güç yazar.
M3HM3TY dedi: Cuma aksam ettik bugün geldi. @PALOT ELAMDAR tamam onu hallettim. Jak girişini nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Monitörün arkasında AC veya DC Power güç yazar.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Kasım 2023 #2 Ekran kartınızda hangi çıkış varsa onu takın şarj aleti gibi olanda adaptör güç için. Artı 0 Eksi
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Ekran kartınızda hangi çıkış varsa onu takın şarj aleti gibi olanda adaptör güç için. Genişletmek için tıkla... Ekran karti kasada. Ekrani kartını mi cikartacagim? Bana verilen kablolar bunlar. Dosya Ekleri IMG_20231106_181035.jpg 82,8 KB · Görüntüleme: 26 IMG_20231106_181028.jpg 64,8 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR dedi: Ekran kartınızda hangi çıkış varsa onu takın şarj aleti gibi olanda adaptör güç için. Genişletmek için tıkla... Ekran karti kasada. Ekrani kartını mi cikartacagim? Bana verilen kablolar bunlar.
Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #4 M3HM3TY dedi: Ekran karti kasada. Ekrani kartını mi cikartacagim? Bana verilen kablolar bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorudan bağımsız ama aynı monitörü bende sipariş verdim size kaç günde geldi ? Artı 0 Eksi
M3HM3TY dedi: Ekran karti kasada. Ekrani kartını mi cikartacagim? Bana verilen kablolar bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam sorudan bağımsız ama aynı monitörü bende sipariş verdim size kaç günde geldi ?
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 Erayurun71717 dedi: Hocam sorudan bağımsız ama aynı monitörü bende sipariş verdim size kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... Cuma aksam ettik bugün geldi. @PALOT ELAMDAR tamam onu hallettim. jak girişini nereye takacağım? Artı 0 Eksi
Erayurun71717 dedi: Hocam sorudan bağımsız ama aynı monitörü bende sipariş verdim size kaç günde geldi? Genişletmek için tıkla... Cuma aksam ettik bugün geldi. @PALOT ELAMDAR tamam onu hallettim. jak girişini nereye takacağım?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Kasım 2023 #6 M3HM3TY dedi: Cuma aksam ettik bugün geldi. @PALOT ELAMDAR tamam onu hallettim. Jak girişini nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Monitörün arkasında AC veya DC Power güç yazar. Artı 0 Eksi Çözüm
M3HM3TY dedi: Cuma aksam ettik bugün geldi. @PALOT ELAMDAR tamam onu hallettim. Jak girişini nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Monitörün arkasında AC veya DC Power güç yazar.
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #7 PALOT ELAMDAR dedi: Monitörün arkasında AC veya DC Power güç yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam bıraz gec yazdım. Sayenizde hallettım. Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR dedi: Monitörün arkasında AC veya DC Power güç yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam bıraz gec yazdım. Sayenizde hallettım.
Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #8 M3HM3TY dedi: Hocam bıraz gec yazdım. Sayenizde hallettım. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı monitör bugün benim elime geçti oyunlarda karanlık yerlerde ekran kararıyor sizde de oldumu ? Artı 0 Eksi
M3HM3TY dedi: Hocam bıraz gec yazdım. Sayenizde hallettım. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı monitör bugün benim elime geçti oyunlarda karanlık yerlerde ekran kararıyor sizde de oldumu ?
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #9 Erayurun71717 dedi: Hocam aynı monitör bugün benim elime geçti oyunlarda karanlık yerlerde ekran kararıyor sizde de oldumu ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Erayurun71717 dedi: Hocam aynı monitör bugün benim elime geçti oyunlarda karanlık yerlerde ekran kararıyor sizde de oldumu ? Genişletmek için tıkla... Hayır.