ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 20 Mart 2023 #1 Monitör LG 24GN65-B Kamerada pek belli olmuyor fakat YouTube'dan Discord'a geçtiğimde bu şekilde beyaz kısımların izi kalmakta. Sanırım buna ghosting deniyor, ne yapmalıyım?
Kamerada pek belli olmuyor fakat YouTube'dan Discord'a geçtiğimde bu şekilde beyaz kısımların izi kalmakta. Sanırım buna ghosting deniyor, ne yapmalıyım?
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Mart 2023 #2 Bunun adı Ghosting değil Image Retention ve çözümü yok benim monitörüm MSI MAG245r ve aynı sorun var çok fazla olmuyorsa kafaya takmana gerek yok.
Bunun adı Ghosting değil Image Retention ve çözümü yok benim monitörüm MSI MAG245r ve aynı sorun var çok fazla olmuyorsa kafaya takmana gerek yok.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 20 Mart 2023 #3 recaii dedi: Bunun adı Ghosting değil Image Retention ve çözümü yok benim monitörüm MSI MAG245r ve aynı sorun var çok fazla olmuyorsa kafaya takmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda beyaz tema kullanmaya başladım youtubedan discorda vs. geçtiğimde baya belli oluyor. Garantiye vs. göndersem çözülecek bir sorun mu?
recaii dedi: Bunun adı Ghosting değil Image Retention ve çözümü yok benim monitörüm MSI MAG245r ve aynı sorun var çok fazla olmuyorsa kafaya takmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Son zamanlarda beyaz tema kullanmaya başladım youtubedan discorda vs. geçtiğimde baya belli oluyor. Garantiye vs. göndersem çözülecek bir sorun mu?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 Ghosting için UFO testi yapın. Ekran yanması da olabilir.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.549 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 20 Mart 2023 #5 Saint Lucia dedi: Ghosting için UFO testi yapın. Ekran yanması da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim ekran yanması oluyor sanırım.
Saint Lucia dedi: Ghosting için UFO testi yapın. Ekran yanması da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim ekran yanması oluyor sanırım.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #6 ressh dedi: Eki Görüntüle 1708559Eki Görüntüle 1708558 Bahsettiğim ekran yanması oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir ghosting bulunmuyor. Ekran yanması ihtimali büyük. Garantisi varsa destek birimine mail atın.
ressh dedi: Eki Görüntüle 1708559Eki Görüntüle 1708558 Bahsettiğim ekran yanması oluyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir ghosting bulunmuyor. Ekran yanması ihtimali büyük. Garantisi varsa destek birimine mail atın.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Mart 2023 #7 ressh dedi: Son zamanlarda beyaz tema kullanmaya başladım youtubedan discorda vs. geçtiğimde baya belli oluyor. Garantiye vs. göndersem çözülecek bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu fiyat bandındaki monitörler genelde böyle ve biraz da şans aşırı rahatsız edici düzeyde değilse sorun yaşatmayacaktır.
ressh dedi: Son zamanlarda beyaz tema kullanmaya başladım youtubedan discorda vs. geçtiğimde baya belli oluyor. Garantiye vs. göndersem çözülecek bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bu fiyat bandındaki monitörler genelde böyle ve biraz da şans aşırı rahatsız edici düzeyde değilse sorun yaşatmayacaktır.