Flapjacks Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 113 25 Mayıs 2021 #1 ASUS TUF VG24vq monitörde bir dünya sorun olmasından dolayı iade ettim, şimdi yeniden monitör bakıyorum LG'nin bu modelini buldum. Sizce alınır mı?
ASUS TUF VG24vq monitörde bir dünya sorun olmasından dolayı iade ettim, şimdi yeniden monitör bakıyorum LG'nin bu modelini buldum. Sizce alınır mı?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Alınır. Güzel ve önerdiğim bir monitördür.
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Flapjacks dedi: ASUS TUF VG24vq monitörde bir dünya sorun olmasından dolayı iade ettim, şimdi yeniden monitör bakıyorum LG'nin bu modelini buldum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... LG'nin monitörleri gerçekten çok iyi...
Flapjacks dedi: ASUS TUF VG24vq monitörde bir dünya sorun olmasından dolayı iade ettim, şimdi yeniden monitör bakıyorum LG'nin bu modelini buldum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... LG'nin monitörleri gerçekten çok iyi...
Dryondaime Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 375 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nöbette doktor, nöbet dışında oyuncu :) 25 Mayıs 2021 #4 Kullanım amacı? Hangi ekran kartı ile hangi oyunlarda kullanılacağı bilgiler sunulmadan bu tarz sorulara cevap vermek güç bence.
Kullanım amacı? Hangi ekran kartı ile hangi oyunlarda kullanılacağı bilgiler sunulmadan bu tarz sorulara cevap vermek güç bence.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 25 Mayıs 2021 #5 Almak istediğim tek monitör.