Merhaba, oyun için bir monitör ihtiyacım doğdu. İncelediğim model LG 24GN650 FreeSync destekli. Bu monitörü alırsam 144 Hz yerine 60Hz olarak kullanabilir miyim? Ekran kartım GTX 1660 Super ve yeni oyunlarda 144 FPS verecek güçte değil.
Ayrıca piyasada G-SYNC destekli monitör oldukça azmış. Yeni monitör almak isteyen NVIDIA ekran kartı sahipleri ne yapıyor onu da anlamış değilim. Sonuç olarak bu monitörü mevcut ekran kartım ile nasıl ekran kırılması olmadan kullanabilirim? Monitörün özellikleri burada: https://www.hepsiburada.com/lg-24gn...-full-hd-freesync-ips-monitor-pm-HB000017CGNW.
Teşekkürler bunu bilmiyordum NVIDIA sahipleri böyle mi yapıyor genelde yani tam anlamıyla kullanabilecek miyim G-Sync özelliğini. 60Hz bana yetiyor aslında ama ekran kırılmasına tahammül edemiyorum bu nedenle oyunlarda hep V-Sync açıp 60 FPS'ye kilitliyorum. Fakat şu an satılan iyi monitörlerin hepsi 75Hz in üzerinde artık.
Akıcılığı öldürürsünüz. 144 Hz ile 60 Hz arasındaki farka Youtube üzerinden bakabilirsiniz. O kasma hissi olmayacağı için daha iyi bir deneyim yaşarsınız.