Araştırmalarım sonucunda.
LG 24GN650-B bu monitör ve ViewSonic 24 XG2405 bu monitör arasında kaldım rekabetçi oyunlar oynuyorum ama TN almak istemiyorum. LG sanırım 1ms (GtG) o yüzden LG tarafındayım ben, siz ne dersiniz? Bir de başlıkta da olduğu gibi gerçek 1 ms mi?
Merhaba, monitörü almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak. Şu an kullandığım ASUS VG24VQ modelini RX 5600 XT modeli ile kullanıyorum, özellikle oyunlarda inanılmaz derecede flickering sorunuyla karşılaşıyorum FreeSync kapalı olduğu halde. Bu monitörü AMD ekran kartıyla kullanıp bu sorundan muzdarip...
Merhaba, monitörü almayı düşünüyorum. Bir sorum olacak. Şu an kullandığım ASUS VG24VQ modelini RX 5600 XT modeli ile kullanıyorum, özellikle oyunlarda inanılmaz derecede flickering sorunuyla karşılaşıyorum FreeSync kapalı olduğu halde. Bu monitörü AMD ekran kartıyla kullanıp bu sorundan muzdarip...
Oradaki arkadaş renkleri pek sevmemiş LG deki fakat ben zaten TN panelden geçeceğim için bana ne kadar kötü gözükebilir ki. Neyse ben sanırım alacağım LG monitörün o 1ms olayı beni daha çok çekiyor. Sevmessem de iade ederim.
Oradaki arkadaş renkleri pek sevmemiş LGdeki fakat ben zaten TN panelden geçeceğim için bana ne kadar kötü gözükebilir ki. neyse ben sanırım alacağım LG monitörün o 1ms olayı beni daha çok çekiyor. Sevmessem de iade ederim.