LG 24GN650-B ilk izlenim

Bütçe
2000
Çözümü iade. Tam olarak bozukluk sayılmaz.

Yazım kurallarına dikkat ederek mesaj at uyarı yiyebilirsin. (Başlarken büyük harf, ''mi'' ayrımı gibi.)
problem şu ki ürünü ben Türkiyeden iade edebilirim Azərbaycana geldikden sonra iade edilmiyor.
bu ışık sizmasının ne gibi yan etkileri var? karanlık oyunlarda mı problem oluyor?

problem şu ki ürünü ben Türkiyeden iade edebilirim Azərbaycana geldikden sonra iade edilmiyor.
bu ışık sizmasının ne gibi yan etkileri var? karanlık oyunlarda mı problem oluyor?
Siyah renklerde sadece o sorunu yaşıyorsun. Öndeki panel arkadaki ışığa çok yakın olduğu zaman bu sorun oluyor.

@Ozan J hocam sizin monitörün üstündeki ve yanındaki çerçeve açıklığın fotoğrafını çekip atabilir misiniz?
Bende 2 tarafta fazla açıklık var gibi geldi tırnağım rahat giriyor.
gelsin bakalım çok rahatsız ederse açıp bant yapıştırırım)

O nasıl oluyor? Çözer mi ki bant yapıştırmak?

Öyle şeylere hiç dikkat etmedim. Bizde philips tv var. Çerçeve yapısı falan ona benzediği için dikkat etmedim valla.
Bu arada dostum, O ışık sızmasına gözün alışmazsa 1 ay sonra değişim iste mutlaka. Çok olmaması lazım sızmanın.

Son düzenleme:
Bende aldım ama ayarlardan fastera çekince biraz ghosting oluyor fastta ise ghosting hiç yok. Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Hangi ayarları önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…