LG 24GN650-B siyah renklerde bulanık görünüyor

Merhabalar. Monitör siyah renkleri bulanık gösteriyor. Henüz 1 ay önce aldım. Diğer renklerde de beni memnun etmedi. Ama herkes monitörden memnun kalmış, monitörü kullanan arkadaşlar bir ayar yaptı mı acaba? Tek bende mi renkler böyle?

Buyrun hocam. Bu wallpaper'da siyahlar pek belli olmayabilir ama renklerin canlılığının normale göre kötü olduğunu görebilirsiniz. HDR modunda bu arada.

Dosya Ekleri

• IMG_20210811_115159.jpg
    190,1 KB · Görüntüleme: 123
Buyrun hocam. Bu wallpaper'da siyahlar pek belli olmayabilir ama renklerin canlılığının normale göre kötü olduğunu görebilirsiniz. HDR modunda bu arada.
Bana normal gibi geldi hocam.
Bu konuda da siyah renklerin iyi performans vermediği söyleniyor. Eğer sizi rahatsız ediyorsa bir garantiye verin derim. Zaten başka yapacak bir şeyiniz yok gibi

Resim atabilme şansınız var mıdır?
Kusura bakmayın hocam önceki fotoğraf bulanık çıkmış.
Olabilir hocam belki de ben çok abartıyorum. Teşekkürler ilginiz için idare ederim artık.

Dosya Ekleri

• IMG_20210811_115928.jpg
    261,1 KB · Görüntüleme: 117
Siyahları daha iyi kontrast oranı renkler VA panelde daha iyi oluyor ama bu panelde gölgelenme ve hareket bulanıklığı oluyor rekabetçi oyuculara gitmez. Tn panel de bir tek görüş açısı olayı var panele tam karşıdan kullanmanız gerekiyor ama oyuncular için en iyi hızlı panel. Tn panelerde soluk görüntü vardır. IPS panel siyahalar daha nettir renkler daha iyi görüş acısı fark etmez bir tek IPS panel alırken hızlı ve gecikme sürülerini dikkat etmek lazım.
Zaten IPS panelin üreticisi LG dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…