LG 24GN65R-B vs AOC 24G2PAE/BK

Asıl soruya cevap yazacak yok mu?

@Saint Lucia hocam bir el atsanız be.

Görüntü kalitesi olarak tartışmasız AOC. SPU'nun familyasından bu baktığın SPAE. Normalde SPAE araştırdığında çıkmıyor. Bu model VA panel olarak üretildi sonra IPS panel monte edilerek giriş seviyesi bir AOC ortaya çıkartıldı. Asla üzmez. Sadece ergonomi olarak kısıtlı.
Eğer pivot şartsa LG'ye yönel. Değilse AOC hayırlı olsun. 👍

Görüntü kalitesi olarak tartışmasız AOC. Spu'nun familyasından bu baktığın spae. Normalde spae araştırdığında çıkmıyor. Bu model VA panel olarak üretildi sonra IPS panel monte edilerek giriş seviyesi bir AOC ortaya çıkartıldı. Asla üzmez. Sadece ergonomi olarak kısıtlı.
Eğer pivot şartsa LG'ye yönel. Değilse AOC hayırlı olsun. 👍

Hocam diğer konulardan gördüğüme göre çok fazla HP Omen önerdiniz sizce 24 Kasım'da da 4000 TL civarına düşer mi düşerse hangisi alınır.

Hocam diğer konulardan gördüğüme göre çok fazla HP Omen önerdiniz sizce 24 Kasım'da da 4000 TL civarına düşer mi düşerse hangisi alınır.

Evet HP bu F/P bandında ki rakiplerinden çok daha üstün teknoloji ile donatılmış bir monitör.
HDR 400 sertifikasını gerçekten 400 nite ulaşan parlaklık gücü ile almayı başaran monitör. Sadece asansör veya pivot koymamaları kötü olmuş.
İndirim olayını bende bekliyorum. Şu günlerde düşmesi gerekir. Bunu tabii anca tahmin edebiliriz. Takibe al birkaç tane monitör. Duruma göre kararını en son verirsin.
HP-AOC-LG ve MSI'da (fiyatına şu an bakmadım) G2412 olabilir.

Evet HP bu F/P bandında ki rakiplerinden çok daha üstün teknoloji ile donatılmış bir monitör.
HDR 400 sertifikasını gerçekten 400 nite ulaşan parlaklık gücü ile almayı başaran monitör. Sadece asansör veya pivot koymamaları kötü olmuş.
İndirim olayını bende bekliyorum. Şu günlerde düşmesi gerekir. Bunu tabii anca tahmin edebiliriz. Takibe al birkaç tane monitör. Duruma göre kararını en son verirsin.
HP-AOC-LG ve MSI'da (fiyatına şu an bakmadım) G2412 olabilir.

Sağ olun hocam. Bekliyeceğiz artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı