MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #1 https://www.hepsiburada.com/lg-24gq...p-hdmi-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV00003O41Z2 bu monitör alınır mı? Maksimum bütçem 3500 TL.
https://www.hepsiburada.com/lg-24gq...p-hdmi-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV00003O41Z2 bu monitör alınır mı? Maksimum bütçem 3500 TL.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Kasım 2023 #2 VA panel o monitör. LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 LG Ultragear 24GN60R B 23.8 www.teknosa.com bütçe artarsa https://www.hepsiburada.com/hp-omen...V00002D9BTX?magaza=MTBİLİSİM&wt_pc=epey.c.c.c
VA panel o monitör. LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 LG Ultragear 24GN60R B 23.8 www.teknosa.com bütçe artarsa https://www.hepsiburada.com/hp-omen...V00002D9BTX?magaza=MTBİLİSİM&wt_pc=epey.c.c.c
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #3 Livo dedi: VA panel o monitör. LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 LG Ultragear 24GN60R B 23.8 www.teknosa.com Genişletmek için tıkla... Aktif olarak VA kullanıyorum çok da sorun olmaz.
Livo dedi: VA panel o monitör. LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 LG Ultragear 24GN60R B 23.8 www.teknosa.com Genişletmek için tıkla... Aktif olarak VA kullanıyorum çok da sorun olmaz.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Kasım 2023 #4 MikeyKunn dedi: Aktif olarak VA kullanıyorum çok da sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Eğer FPS oyunu oynayacaksan VA da sık sık karşılaşıyor insanlar ghostinge.
MikeyKunn dedi: Aktif olarak VA kullanıyorum çok da sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Eğer FPS oyunu oynayacaksan VA da sık sık karşılaşıyor insanlar ghostinge.
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #5 Livo dedi: Eğer FPS oyunu oynayacaksan VA da sık sık karşılaşıyor insanlar ghostinge. Genişletmek için tıkla... FPS oynayacağım şu an Samsung 72 Hz bir monitörüm var ghosting görmedim hiç.
Livo dedi: Eğer FPS oyunu oynayacaksan VA da sık sık karşılaşıyor insanlar ghostinge. Genişletmek için tıkla... FPS oynayacağım şu an Samsung 72 Hz bir monitörüm var ghosting görmedim hiç.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Kasım 2023 #6 MikeyKunn dedi: FPS oynayacağım şu an Samsung 72 Hz bir monitörüm var ghosting görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Aç bu linki en üstteki yoldan bir tane UFO'ya gözünü kestir 1-2 saniye bakabiliyorsan arkasında beyaz bir kısım olur gölge gibi.
MikeyKunn dedi: FPS oynayacağım şu an Samsung 72 Hz bir monitörüm var ghosting görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Aç bu linki en üstteki yoldan bir tane UFO'ya gözünü kestir 1-2 saniye bakabiliyorsan arkasında beyaz bir kısım olur gölge gibi.
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #7 Livo dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Aç bu linki en üstteki yoldan bir tane UFO'ya gözünü kestir 1-2 saniye bakabiliyorsan arkasında beyaz bir kısım olur gölge gibi. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Livo dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Aç bu linki en üstteki yoldan bir tane UFO'ya gözünü kestir 1-2 saniye bakabiliyorsan arkasında beyaz bir kısım olur gölge gibi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok gibi kamera takibinde yaptım sorunu yok gibi.
Livo dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Aç bu linki en üstteki yoldan bir tane UFO'ya gözünü kestir 1-2 saniye bakabiliyorsan arkasında beyaz bir kısım olur gölge gibi. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Livo dedi: TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test TestUFO: Ghosting / Pursuit Camera / Pixel Response Test www.testufo.com Aç bu linki en üstteki yoldan bir tane UFO'ya gözünü kestir 1-2 saniye bakabiliyorsan arkasında beyaz bir kısım olur gölge gibi. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok gibi kamera takibinde yaptım sorunu yok gibi.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Kasım 2023 #8 MikeyKunn dedi: Deniyorum hemen. Hiçbir şey yok gibi kamera takibinde yaptım sorunu yok gibi. Genişletmek için tıkla... Şansınıza yoktur belki de 144 Hz de sıkıntı çekersiniz IPS daha canlı renkler sunuyor artı olarak. MikeyKunn dedi: Deniyorum hemen. Hiçbir şey yok gibi kamera takibinde yaptım sorunu yok gibi. Eki Görüntüle 1999165 Genişletmek için tıkla... Ghosting bu oluyor hocam tam olarak.
MikeyKunn dedi: Deniyorum hemen. Hiçbir şey yok gibi kamera takibinde yaptım sorunu yok gibi. Genişletmek için tıkla... Şansınıza yoktur belki de 144 Hz de sıkıntı çekersiniz IPS daha canlı renkler sunuyor artı olarak. MikeyKunn dedi: Deniyorum hemen. Hiçbir şey yok gibi kamera takibinde yaptım sorunu yok gibi. Eki Görüntüle 1999165 Genişletmek için tıkla... Ghosting bu oluyor hocam tam olarak.
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.333 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #9 Livo dedi: Şansınıza yoktur belki de 144 Hz de sıkıntı çekersiniz IPS daha canlı renkler sunuyor artı olarak. Genişletmek için tıkla... Peki ne önerirsiniz? Livo dedi: Şansınıza yoktur belki de 144 Hz de sıkıntı çekersiniz IPS daha canlı renkler sunuyor artı olarak. Eki Görüntüle 1999167 Ghosting bu oluyor hocam tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kötü durumda mı?
Livo dedi: Şansınıza yoktur belki de 144 Hz de sıkıntı çekersiniz IPS daha canlı renkler sunuyor artı olarak. Genişletmek için tıkla... Peki ne önerirsiniz? Livo dedi: Şansınıza yoktur belki de 144 Hz de sıkıntı çekersiniz IPS daha canlı renkler sunuyor artı olarak. Eki Görüntüle 1999167 Ghosting bu oluyor hocam tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kötü durumda mı?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 1 Kasım 2023 #10 MikeyKunn dedi: Peki ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bu 2'li üzmez hele alttakine paranız yetiyorsa tadından yenmez. MikeyKunn dedi: Peki ne önerirsiniz? Kötü durumda mı? Genişletmek için tıkla... Ghostingin iyisi kötüsü olmaz tepki süreniz artar adam geçip gider arkasına sıkarsınız hem Hz yaşatır bu olayı hem ghosting kaçırdığınız mermiler bu ikisindendir.
MikeyKunn dedi: Peki ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bu 2'li üzmez hele alttakine paranız yetiyorsa tadından yenmez. MikeyKunn dedi: Peki ne önerirsiniz? Kötü durumda mı? Genişletmek için tıkla... Ghostingin iyisi kötüsü olmaz tepki süreniz artar adam geçip gider arkasına sıkarsınız hem Hz yaşatır bu olayı hem ghosting kaçırdığınız mermiler bu ikisindendir.