yusufbaba16 Kilopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Merhaba, az önde MediaMarkt'dan LG24GQ50F monitör aldım. Monitörde menüde birçok ayar ve croshair yok sebebi ne olabilir? Benim cihazın sonunda F yok o yüzden midir?
Merhaba, az önde MediaMarkt'dan LG24GQ50F monitör aldım. Monitörde menüde birçok ayar ve croshair yok sebebi ne olabilir? Benim cihazın sonunda F yok o yüzden midir?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.076 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Özellik olarak koymamışlardır. F harfi ile alakalı konu değil.
yusufbaba16 Kilopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Saint Lucia dedi: Özellik olarak koymamışlardır. F harfi ile alakalı konu değil. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler . Evet sorun bendeymiş hocam farklı değil aynı menü var ..
Saint Lucia dedi: Özellik olarak koymamışlardır. F harfi ile alakalı konu değil. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler . Evet sorun bendeymiş hocam farklı değil aynı menü var ..