pesimist27
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bu monitör IPS-5MS-75HZ ve FreeSync özelliği ile sizce alınabilecek bir monitör müdür?
Bu arada bilgisayarda film dizi izlerim, forumlarda gezerim, CD:GO ve PUBG oynarım, ayrıca açık dünya oyunları da oynuyorum Witcher, AC, GTA gibi. Yardımlarınızı bekliyorum özellikle monitörü kullanan arkadaşlar da yardımcı olursa daha iyi olur.
Ekran kartım RX480 ve monitörü 550 TL'ye alacağım.
İnternette araştırdığım da 5 ms oyunlarda sıkıntı çıkartır diyorlar o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Diğer monitör seçeneklerim ise
Samsung Curved LC24F390FHMXUF - 700 TL 4MS-75HZ- FreeSync-Panel tipi VA
Asus VG245HE - 700 TL 1MS-75HZ-FreeSync-Panel Tipi TN
Yani LG alırsam 150 tl daha ucuza almış olacağım gönlüm LG'den yana ama yinede sizlere de sorayım dedim.
Bu arada bilgisayarda film dizi izlerim, forumlarda gezerim, CD:GO ve PUBG oynarım, ayrıca açık dünya oyunları da oynuyorum Witcher, AC, GTA gibi. Yardımlarınızı bekliyorum özellikle monitörü kullanan arkadaşlar da yardımcı olursa daha iyi olur.
Ekran kartım RX480 ve monitörü 550 TL'ye alacağım.
İnternette araştırdığım da 5 ms oyunlarda sıkıntı çıkartır diyorlar o yüzden yardımlarınızı bekliyorum
Diğer monitör seçeneklerim ise
Samsung Curved LC24F390FHMXUF - 700 TL 4MS-75HZ- FreeSync-Panel tipi VA
Asus VG245HE - 700 TL 1MS-75HZ-FreeSync-Panel Tipi TN
Yani LG alırsam 150 tl daha ucuza almış olacağım gönlüm LG'den yana ama yinede sizlere de sorayım dedim.