LG 25" 25UM57 Ultra Wide IPS Monitör Alınır mı?

aziz934

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bu monitörü almayı düşünüyorum, tasarım olarak ve inç olarak çok hoşuma gitti diyebilirim.

Kullanan arkadaşlar var mı oyun performansı konusunda nasıldır? Gözü yormama vs. 2k formatında çalışıyor diye biliyorum. GTX 960 2G veya 4G'de sorun çıkartmaz değil mi? Son çözünürlükte oyunlarda kenarlarda siyahlık kalır mı? Ben bunları merak ediyorum veyahut 500- 600 liraya başka bir monitör al derseniz hangisini önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar ürünü ben kullanıyorum. Çok memnunum. Ekran kartım GT 630 sıkıntısız çalıştırıyor. Yaşadığım tek sıkıntı ses ile ilgili. Hoparlöründen ses alamadım. Üzerindeki kulaklık çıkışından ses geliyor ama hoparlöründen ses gelmiyor. Bende haftaya servisine götürüp nedenini öğreneceğim. Kesinlikle öneririm.

Dostum merhaba , çoktandır siteye uğrayamadığım için cevap yazamadım kusura bakma lütfen.

Üründe hoparlör var mı ? onu bile bilmiyorum eğer müsaitsen özelden konuşabilirsek çok iyi olacak ürün hakkında daha detaylı sorular sormak istiyorum tabi istersen, Ne dersin ?

2K çözünürlükte GTX 960 ile 30FPS aralığında açarsın bazı oyunları. Yani 2K çözünürlükte GTX 960 pek uygun değil ama yeterli. Grafik ayarlarını kısarsan o zaman biraz daha iyi olur.

Oynayacağın oyunlardaki çözünürlük ayarlarına bak, oyun 2560x1080'i destekliyorsa siyah kenar olmaz.

Vatanın sitesinden baktığımda 2560 x 1080 çözünürlük desteklediğini gördüm bu hangi türe giriyor ? GTX 960 4G veya 2G farkeder mi grafiklerde gördüğümüz hangi modeldir ? Bunlar bir yana bu monitör gerçekten 600 lirayı hak ediyor mu? Yoksa farklı cihazlara mı yöneleyim.

şunuda düşünmüyor değilim
SAMSUNG 24" LS24D300BS/U

Son düzenleme:
2560x1080 Ultra Wide ekran oluyor, daha çok yazılımcılar için. GTX 960'da 2GB ile 4GB arasında performans farkı olmaz ama almışken 4GB olanını al artık bütçene uygunsa, bir sorun çıkartmaz. Monitör içinse GTX 960 için FullHD çözünürlük daha iyi olur. 600TL'n varsa şu ASUS'u düşünebilirsin 2ms tepkime süreli.

ASUS 23.6" VS247HR 2ms Full HD HDMI Gaming Monitör

@Commodore 64 Dostum önerdiğin monitörü almaya karar verdim, yardımların ve önerilerin için gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…