F Fizz n Vodka Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #1 Arkadaslar nasil bir monitör? Kullananlariniz varsa yazabilir misiniz? Fiyatı bana cazip geldi, kaç FPS alabiliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2017
Arkadaslar nasil bir monitör? Kullananlariniz varsa yazabilir misiniz? Fiyatı bana cazip geldi, kaç FPS alabiliyor?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2017 #2 Bunu banada tavsiye etmişlerdi güzel bir monitör alınabilir. Ben duruşu hoşuma gitmediğinden AOC aldım.
Bunu banada tavsiye etmişlerdi güzel bir monitör alınabilir. Ben duruşu hoşuma gitmediğinden AOC aldım.
thebizzon Megapat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #3 Fizz n Vodka dedi: Arkadaslar nasil bir monitör? Kullananlariniz varsa yazabilir misiniz? Fiyatı bana cazip geldi, kaç FPS alabiliyor? Genişletmek için tıkla... Hacı ne yaptın aldınmı acaba?
Fizz n Vodka dedi: Arkadaslar nasil bir monitör? Kullananlariniz varsa yazabilir misiniz? Fiyatı bana cazip geldi, kaç FPS alabiliyor? Genişletmek için tıkla... Hacı ne yaptın aldınmı acaba?
Batucan 500 Hectopat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2017 #4 Viewsonic VX 2457 al bence.