LG 25UM58-P 25" IPS vs ViewSonic VA2419-SH 24"

hmzakblt

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
IPS bir monitör almak istiyorum. Bu iki monitör arasında kaldım. Monitörü kullanım amacım video işlemek, çift ekran çalışmak ve makale okumak. 11-12 saat bilgisayar başındayım. Dizüstünün ekranı küçük geldiği için gözlerim ağrımaya başladı. @Recep Baltaş abimin ve arkadaşların önerilerini bekliyorum.

ViewSonic monitör: ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı

LG monitör: https://www.amazon.com.tr/dp/B07BPY...e=380333&creativeASIN=B07BPYDKFL&linkCode=asn

İyi günler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri 21:9 diğeri 16:9 ekran. Onun haricinde ikisi de kaliteli. MOBA oyunlarında 21:9 ekran keyifli oluyor. FPS oyunları için nasıl bilmiyorum. Gerçi oyun için almıyormuşsun. Ben LG'yi alırdım. Dediğin şeyler için 21:9 bence gayet uygun.

1545066020722.png

Şöyle bir durum olacak, Umut'a katılıyorum çok kısa bir ekran. Ayrıca neredeyse hiçbir şeyin 21:9 desteği yok. Konsol bağlasanız yok, çoğu video ve film 16:9 formatında.

Bende aslında bu noktada biraz karar veremedim. Ekranın yüksekliği bana da çok yeterli gibi gelmedi. Ama en azından laptop ekranından büyük olması ve uygun bir fiyata neredeyse iki ekran gibi almış oluyorsunuz ekranı ikiye bölüp kullandığımızı düşünürsek. Ekranın yüksekliğiniz az olması laptop ekranı gibi ekrandaki nesneler çok küçük olup göz rahatsızlığı yapar mı acaba. Sanırım iki ekranında dediğiniz gibi görmeden karar vermemek. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı