LG 27GL650F-B monitör alınır mı?

graywolft

Femtopat
Daha fazla  
Monitörün özellikleri çok hoş duruyor aslında, tek takıldığım yer 1ms MBR olması.
Ekran kartım NVIDIA ve G-SYNC özelliği benim için çok önemli.
Başka önerileriniz varsa alırım. (27inç 144Hz IPS) bir monitör. (Fiyat max: 2000)

Ölü pikselden dolayı iade etmiştim ama oldukça memnundum. Ekran kartımdan dolayı 2K monitöre geçiş yaptım.

Ölü pikselden dolayı iade etmiştim ama oldukça memnundum. Ekran kartımdan dolayı 2K monitöre geçiş yaptım.

Bende 2K düşünüyordum başta ama hem ekran kartım RTX2060 hem de fiyatları çok uçuk oluyor 144 Hz olunca.

Bende 2K düşünüyordum başta ama hem ekran kartım RTX2060 hem de fiyatları çok uçuk oluyor 144 Hz olunca.
RTX 2060 şu an 2K'da tökezler. 1080P olarak 24'' boyutta düşünüyorsan başka modele yönelebilirsin ancak 27'' olarak baktığın model gayet iyi.

Hocam bu 1ms MBR (sahte bir 1ms diyorlar halk içinde) ya tam olarak ne oluyor çok etkiliyor mu?
Bir de 27 inç 1080p çözünürlükte piksel piksel görme sorunu olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…