ACU Centipat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #21 Gigabayte almamayı düşünüyorum, LG - MSİ - DELL gibi bilindik markarları tercih edeceğim büyük ihtimal ile
Gigabayte almamayı düşünüyorum, LG - MSİ - DELL gibi bilindik markarları tercih edeceğim büyük ihtimal ile
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 2 Ağustos 2021 #22 XenoVoid dedi: %90 ihtimalle ölü piksel çıkıyormuş monitörde Genişletmek için tıkla... Çıkarsa Gigabyte çok uğraştırmaz diye düşünüyorum. Bende biliyorum çok çıktığını ama %90' ın kaynağı nedir? ACU dedi: Gigabayte almamayı düşünüyorum, LG - MSİ - DELL gibi bilindik markarları tercih edeceğim büyük ihtimal ile Genişletmek için tıkla... Koskoca Gigabyte hocam nasıl bilmiyorsunuz? MSI ile aynı kalite.
XenoVoid dedi: %90 ihtimalle ölü piksel çıkıyormuş monitörde Genişletmek için tıkla... Çıkarsa Gigabyte çok uğraştırmaz diye düşünüyorum. Bende biliyorum çok çıktığını ama %90' ın kaynağı nedir? ACU dedi: Gigabayte almamayı düşünüyorum, LG - MSİ - DELL gibi bilindik markarları tercih edeceğim büyük ihtimal ile Genişletmek için tıkla... Koskoca Gigabyte hocam nasıl bilmiyorsunuz? MSI ile aynı kalite.
XenoVoid Picopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #23 DarkReader dedi: Çıkarsa Gigabyte çok uğraştırmaz diye düşünüyorum. Bende biliyorum çok çıktığını ama %90'ın kaynağı nedir? Koskoca Gigabyte hocam nasıl bilmiyorsunuz? MSI ile aynı kalite. Genişletmek için tıkla... Attığın likte ki yorumlara bak, İtopya'nın.
DarkReader dedi: Çıkarsa Gigabyte çok uğraştırmaz diye düşünüyorum. Bende biliyorum çok çıktığını ama %90'ın kaynağı nedir? Koskoca Gigabyte hocam nasıl bilmiyorsunuz? MSI ile aynı kalite. Genişletmek için tıkla... Attığın likte ki yorumlara bak, İtopya'nın.
ACU Centipat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #24 bu 2 ürün arasında kararsız kaldım yurtdısındayım acaba hangisi daha iyi olur ?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 2 Ağustos 2021 #25 XenoVoid dedi: Attığın likte ki yorumlara bak, İtopya'nın. Genişletmek için tıkla... Tamam da illa çıkacak diye bi' kaide yok ki?
XenoVoid dedi: Attığın likte ki yorumlara bak, İtopya'nın. Genişletmek için tıkla... Tamam da illa çıkacak diye bi' kaide yok ki?
XenoVoid Picopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #26 ACU dedi: Eki Görüntüle 1125718 Eki Görüntüle 1125719 bu 2 ürün arasında kararsız kaldım yurtdısındayım acaba hangisi daha iyi olur ? Genişletmek için tıkla... youtube dan renklerine, gecikme testlerine bak kendine göre alırsın
ACU dedi: Eki Görüntüle 1125718 Eki Görüntüle 1125719 bu 2 ürün arasında kararsız kaldım yurtdısındayım acaba hangisi daha iyi olur ? Genişletmek için tıkla... youtube dan renklerine, gecikme testlerine bak kendine göre alırsın
ACU Centipat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #27 XenoVoid dedi: youtube dan renklerine, gecikme testlerine bak kendine göre alırsın Genişletmek için tıkla... sen olsan hangisini alırdın brom
XenoVoid dedi: youtube dan renklerine, gecikme testlerine bak kendine göre alırsın Genişletmek için tıkla... sen olsan hangisini alırdın brom
Hanks Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝗥𝗔𝗭𝗘𝗥 𝗧𝗢𝗠𝗔𝗛𝗔𝗪𝗞 𝗠𝗜𝗡𝗜 𝗜𝗧𝗫 𝘈𝘔𝘋 𝘙𝘺𝘻𝘦𝘯 𝟧 𝟩𝟨𝟢𝟢 𝘕𝘝𝘐𝘋𝘐𝘈 𝘎𝘦𝘧𝘰𝘳𝘤𝘦 𝘙𝘛𝘟𝟦𝟢𝟩𝟢 𝘍𝘌 𝘊𝘰𝘳𝘴𝘢𝘪𝘳 𝟥𝟤𝘎𝘉 𝘋𝘋𝘙𝟧 6𝟢𝟢𝟢𝘔𝘏𝘻 𝘊𝘓𝟥𝟢 𝘚𝘈𝘔𝘚𝘜𝘕𝘎 𝟫𝟩𝟢 𝘌𝘝𝘖 𝘗𝘓𝘜𝘚 𝟤𝘛𝘉 𝘚𝘈𝘔𝘚𝘜𝘕𝘎 𝟫𝟩𝟢 𝘌𝘝𝘖 𝘗𝘓𝘜𝘚 𝟧𝟢𝟢𝘎𝘉 𝘎𝘐𝘎𝘈𝘉𝘠𝘛𝘌 𝘉𝟨𝟧𝟢𝘐 𝘈𝘖𝘙𝘜𝘚 𝘜𝘓𝘛𝘙𝘈 𝘊𝘰𝘳𝘴𝘢𝘪𝘳 𝘚𝘍𝟪𝟧𝟢 𝘗𝘚𝘜 Cinsiyet Erkek Meslek SAILOR / Marine Engineer 2 Ağustos 2021 #28 27" LG Öneririm Bende 27 GL750B kullanıyorum çok kaliteli
XenoVoid Picopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #29 ACU dedi: Sen olsan hangisini alırdın brom. Genişletmek için tıkla... MSI'ı araştırmadım ama LG'yi alsan üzülmeyeceğini biliyorum.
ACU dedi: Sen olsan hangisini alırdın brom. Genişletmek için tıkla... MSI'ı araştırmadım ama LG'yi alsan üzülmeyeceğini biliyorum.
ACU Centipat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #30 LG 27GN880-B alınır mı sizce ?