Çağataymısın Hectopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 11 16 Mart 2021 #1 Arkadaşlar tekrardan selamlar. Şimdi ben bu iki ekran arasında kalarak son tercihlerimi IPS panel üzerinden yapmaya karar verdim. Sizin de görüşünüzü alma kararındayım. Ürünlerin linkleri: MAG OPTIX 274R LG 27GN600-B Tekrar geçmekte fayda var; tasarımcı olduğum için renkler, kontrast ve parlaklık çok önemli. Oyun bağımlısı olarak da ms, Hz önemli. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler.
Arkadaşlar tekrardan selamlar. Şimdi ben bu iki ekran arasında kalarak son tercihlerimi IPS panel üzerinden yapmaya karar verdim. Sizin de görüşünüzü alma kararındayım. Ürünlerin linkleri: MAG OPTIX 274R LG 27GN600-B Tekrar geçmekte fayda var; tasarımcı olduğum için renkler, kontrast ve parlaklık çok önemli. Oyun bağımlısı olarak da ms, Hz önemli. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Mart 2021 #2 LG olanı almanızı öneririm. Bir de rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 27 inç size zor gelecektir, 24 öneririm.
LG olanı almanızı öneririm. Bir de rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 27 inç size zor gelecektir, 24 öneririm.
Çağataymısın Hectopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 11 16 Mart 2021 #3 Dreamy Bull dedi: LG olanı almanızı öneririm. Bir de rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 27 inç size zor gelecektir, 24 öneririm. Genişletmek için tıkla... 27 inç kullanmaya alışkın ustam, ama teşekkür ederim
Dreamy Bull dedi: LG olanı almanızı öneririm. Bir de rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 27 inç size zor gelecektir, 24 öneririm. Genişletmek için tıkla... 27 inç kullanmaya alışkın ustam, ama teşekkür ederim