Ben 240 Hz bir monitör istiyorum ama biri 0.5ms biri VA panel, diğeri AH-IPS. Benim aradığım güzel görüntü, hangisinin daha iyi görüntüsü var? Kaliteli bir VA mı yoksa 0.5 ms yapmak için mi VA kullanmışlar? Sizce hangisini alayım? Ben güzel görüntü istiyorum.
27 inç'te Full HD olmuyor hocam. XG2702 kullanıyordum ve bugün S2721DGF siparişi verdim. Bütçe aşamıyor veya ekran kartınız 2K besleyemeyecekse 24 inç'e yönelin derim.
Bana fark etmez 27 veya 24 inch ekran kartım 2K besleyebiliyor ama 2K 144Hz veya 165Hz gibi monitörler istemiyorum 240Hz istiyorum 24 inch 240Hz monitör buldum ama genellikle pahalılar ya da TN falanlar IPS olup 24 olup 3K geçmeyecek bulamadım sen bulduysan önerebilirsin
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.