SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 11 Mayıs 2021 #11 kanfur dedi: Ben canlı renkleri seviyorum kendi ayarımdan sonra çok solgun geldi. Genişletmek için tıkla... HDR destekli bir içerik olmadıkça bu normal. Sadece HDR destekli içerik tüketecekken açmalısınız. Mesela bu videoda deneyin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masaüstünde etki etmez hatta Windows yüzünden grileştirir bile. Bunun dışında kapalı dursun.
kanfur dedi: Ben canlı renkleri seviyorum kendi ayarımdan sonra çok solgun geldi. Genişletmek için tıkla... HDR destekli bir içerik olmadıkça bu normal. Sadece HDR destekli içerik tüketecekken açmalısınız. Mesela bu videoda deneyin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masaüstünde etki etmez hatta Windows yüzünden grileştirir bile. Bunun dışında kapalı dursun.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 11 Mayıs 2021 #12 SkyRose dedi: HDR destekli bir içerik olmadıkça bu normal. Sadece HDR destekli içerik tüketecekken açmalısınız. Mesela bu videoda deneyin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masaüstünde etki etmez hatta Windows yüzünden grileştirir bile. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda da deneyebilirsiniz benim 4K HDR televizyonda efsane oluyor kalite.
SkyRose dedi: HDR destekli bir içerik olmadıkça bu normal. Sadece HDR destekli içerik tüketecekken açmalısınız. Mesela bu videoda deneyin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Masaüstünde etki etmez hatta Windows yüzünden grileştirir bile. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda da deneyebilirsiniz benim 4K HDR televizyonda efsane oluyor kalite.
K kanfur Megapat Katılım 13 Mayıs 2015 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #13 denedim hocam açıp HDR yi bende renklerdeki canlılık azalıyor malesef hdr yi açınca o yüzden hdr yi kapadım
denedim hocam açıp HDR yi bende renklerdeki canlılık azalıyor malesef hdr yi açınca o yüzden hdr yi kapadım
Akif.exe Femtopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #14 BENDE LG UltraGear 24GL600F 23.6" 144Hz 1ms FreeSync Monitör VAR hdr nasıl açabilirim??