AOC 2757 Ph 27" 3D-IPS FullHD paneli 2 senedir kullanıyorum. 27 inç ve yukarısı için 1080p çözünürlük ne yazık ki biraz zayıf kalıyor. IPS panel ile renk doygunluğu ve bakış açısında renk bozulmaması açısından çok güzel bir görüntü sunuyor ancak yakından bakıldığı için pikseller bir miktar belli oluyor.
Oyunları köşe yumuşatma (MSAA) açmadan oynadığınızda piksel yoğunluğu düşük olduğundan tırtıklı görünüm rahatsız edebiliyor. Günlük masaüstü kullanımı, video izlerken ise bu pek sorun oluşturmuyor. Benim için katlanılamayacak bir "eksi" oluşturmadı ve büyük ekranın nimetleri bunu görmezden gelmemi sağlıyor.
Oyun oynamak için ebat olarak çok güzel, daha geniş ekran (21:9) olması gerçekten daha da güzel bir atmosfer sağlayacaktır, ancak piksel yoğunluğu açısından sıkıntı yaşatabilmesi muhtemel. Daha yüksek çözünürlüğe çıkarsanız da fiyat çok yükselecek ve ekran kartının hesaplaması gereken piksel sayısı çok artacağından bir iki gömlek üst ekran kartına çıkmanız gerekecek. Tavsiyem alın bir laptop'ı gidin bağlayın vatanbilgisayarda açın istediğiniz oyunu 5-10 dk kurcalayın ben öyle yapıp almıştım. Hem piksel hatasını da varsa görmüş olursunuz. Fiyat olarak alınır mı, alınır, işlemciden daha çok hak ediyor bence fiyatını. Diğer rakipleri ile karşılaştırma açısından ne yazık ki piyasaya o kadar da hakim değilim