ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #21 LastWarrior99 dedi: Teşekkürler hocam Teşekkürler hocam, Samsung da 6 ay kullandıktan sonra ölü piksel olunca garantiyi kapsamıyormuş galiba doğru mu bu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel sonradan çıkan bir şey değil. Alacaksın, gelince kontrol edeceksin. Varsa değişim istersin.
LastWarrior99 dedi: Teşekkürler hocam Teşekkürler hocam, Samsung da 6 ay kullandıktan sonra ölü piksel olunca garantiyi kapsamıyormuş galiba doğru mu bu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Ölü piksel sonradan çıkan bir şey değil. Alacaksın, gelince kontrol edeceksin. Varsa değişim istersin.
L LastWarrior99 Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #22 ubiiyy dedi: Ölü piksel sonradan çıkan bir şey değil. Alacaksın, gelince kontrol edeceksin. Varsa değişim istersin. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum hocam sonradan olabilir bir şey diye de biliyordum teşekkürler.
ubiiyy dedi: Ölü piksel sonradan çıkan bir şey değil. Alacaksın, gelince kontrol edeceksin. Varsa değişim istersin. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyordum hocam sonradan olabilir bir şey diye de biliyordum teşekkürler.