LG 32GK850G vs Viewsonic 3240c vs Asus XG32VQ

Schweppes

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
G-Sync güzel bir avantaj. Üründe sorun olsa outlet veya teşhir ürünü olarak sergilenirdi, alabilirsiniz.

G-Sync güzel bir avantaj. Üründe sorun olsa outlet veya teşhir ürünü olarak sergilenirdi, alabilirsiniz.
LG'yi sipariş ediyorum o halde yanlış anlamadım değil mi?
LG'nin 5ms tepki süresi diğerlerinin 4ms bu çok fark yaratır mı? Bir de LG'nin panelini de daha kalitesiz bir ucuz panel kullanılmış olabilir mi? Amazon'da LG 700, Asus 650 dolar ama Türkiye'de Vatanın Amazon'dan daha ucuza satması bir tuhaf geldi bana.
Bir de LG flat diğerleri curved.

Kalitesiz bir panel değil. 1 ms fark da kafaya takılacak bir değer değil. Curved olmaları G-Sync özelliğinden baskınsa sizin için, sizin karar vereceğiniz bir husus.

Daha önce hiç curved denemedim o yüzden bilmiyorum ama G-sync > curved sanırım. Benim için tek eksisi LG 2 yıl garanti veriyor.
Şuan sipariş edeyim dedim konuyu açarken 3750 TL idi LG şuan 3800 TL şaka gibi bir ülke ya.

Son düzenleme:
LG bugün elime ulaştı. Siyahlar gri gibi görünüyor biraz birde siyah yerlerde sanki bulanıklık oluyor. Tam renk ayarlarını yapamıyorum sanırım SRGB, gama, parlaklık epey bir şeyler var. Aradığım görüntüyü bulamıyorum ama.

LG bugün elime ulaştı. Siyahlar gri gibi görünüyor biraz birde siyah yerlerde sanki bulanıklık oluyor. Tam renk ayarlarını yapamıyorum sanırım SRGB, gama, parlaklık epey bir şeyler var. Aradığım görüntüyü bulamıyorum ama.
Kontrast değerleriyle biraz oynamanızı tavsiye ederim birde GPU nuzun yazılımdan bir kaç ayar değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı