LG 32GN600-B siyah renklerde görüntü bozulması

goodes1905

Megapat
Yaklaşık 3 gün önce LG 32GN600-B aldım Amazon'dan. Özellikleri 2K 165Hz 32 inç ,zaten ismini aratınca Amazon'da çıkıyor ürün. Oyunlarda bir sıkıntısını görmedim, test yaparken biraz ghosting olduğunu gördüm ama çok da takmadım açıkçası çok belli olmadığından. Fakat dün bir film izlerken siyahlarda çok sinir bozucu bir piksellenme mi diyeyim, ne olduğunu bilemediğim bir şeyle karşılaştım. İzlediğim film Snyder Cut JL ve filmi 1080p'de izliyordum. Ve dediğim gibi siyah sahnelerde görüntü cidden çok kötü oluyor. Örnek olarak da bir yandan 32 inç 2K bu monitörde açtım öbür, yanda eski ASUS VX248 23.5 inç 1080p monitörümde açtım. Onda da biraz oldu ama 32 inç olan monitörde bozulma daha çok. Bu görüntünün aynısını televizyonumda da açtım, hiçbir bozulma yok. Bu da acaba benim ekran kartında mı sorun olup olmadığını sorgulattı. Televizyonun marka-modeli LG 43LK5900. Yüklediğim fotoğraflardan alttaki 32 inç LG, yukarıdaki eski ASUS monitörümden.

Son düzenleme:
Hocam Bu sorun birçok fiyat performans monitörde mevcuttur hocam panel kalitesi ile alakalı bir sorundur adıda color banding gerçek 8bit veremeyen monitörlerde görülür genel olarak izlediğiniz video ile alakalıda olabiliyor.Birde şu videoyu izleyerek denermisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam denedim ve benzer sonuçlar aldım sanırım iade yolları gözüküyor gibi .

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-27 at 19.37.31 (2).jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 84
  • WhatsApp Image 2021-03-27 at 19.37.31 (1).jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 87
  • WhatsApp Image 2021-03-27 at 19.37.31.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…