Mustafa.özdemir Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #1 Öncelikle sayın modaretör arkadaşlar monitör bölümüne bir konu açmıştım ancak o bölüme fazla giren olmadığı için cevap alamadım. www.vatanbilgisayar.com: LG 32LB582V 32"(82 CM) FHD SMART LED TV-CMR 100 HZ-DAHİLİ UYDU - Vatan Bilgisayar Bu aleti hem monitör hemde tv olarak kullanılırmı ? Bu arada bu sistem GTA 'i hangi ayarda oynatır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2015
Öncelikle sayın modaretör arkadaşlar monitör bölümüne bir konu açmıştım ancak o bölüme fazla giren olmadığı için cevap alamadım. www.vatanbilgisayar.com: LG 32LB582V 32"(82 CM) FHD SMART LED TV-CMR 100 HZ-DAHİLİ UYDU - Vatan Bilgisayar Bu aleti hem monitör hemde tv olarak kullanılırmı ? Bu arada bu sistem GTA 'i hangi ayarda oynatır?
D demironcel Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 193 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #2 Hem monitör hem TV olarak kullanabilirsiniz ama bir monitör kalitesi vermez (tepki süresi, piksel yoğunluğu vs). GTA V'i Very High'da oynarsınız.
Hem monitör hem TV olarak kullanabilirsiniz ama bir monitör kalitesi vermez (tepki süresi, piksel yoğunluğu vs). GTA V'i Very High'da oynarsınız.
Mustafa.özdemir Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #3 Yani görüntü net olmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2015
DenizShr Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #4 Merhaba,monitör olarak koyduğunuz linkdeki Televizyonu bir ara bende monitör olarak kullandım gayet iyi çalışan başarılı bi ekrandır kendisi hiç kuşkunuz olmasın. Gta 5 ile ilgili bir cevap veremiyicem sana bol şans
Merhaba,monitör olarak koyduğunuz linkdeki Televizyonu bir ara bende monitör olarak kullandım gayet iyi çalışan başarılı bi ekrandır kendisi hiç kuşkunuz olmasın. Gta 5 ile ilgili bir cevap veremiyicem sana bol şans
Mustafa.özdemir Hectopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #5 Yorumunuz için teşekkürler