LG 32mb25hm modeli sorunlu mu?

hby1997

Hectopat
Daha fazla  
Bu TV'yi aldım ışık sızması ve siyahları verememe sorunu var. Bu cihazda kronik mi yoksa benim cihazım mı hatalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün servisi aradım gelip bakıcaklar tamir edilme durumu olur mu,yoksa cihaz mı değişir?

Hocam daha önce almak için araştırdım ışık sızması birkaç karşı daha yazmıştı.

Garantiye verdim verdiğim cihaz geri gönderildi görüntü siyahlar dışında iyi ama sinema filmi izlediğin zaman siyah bantlar köşelerde beyaz olunca hoş durmuyor kesinlikle bu modeli önermiyorum ışık sızması olmadığından emin olursanız alın ışık sızması olmasa çok iyi bir cihaz özellikle ses konusunda çok iyi.

Tv ye konsol bağlamak için bu model alınır mi sizce? kaç hz?

Tv ye konsol bağlamak için bu model alınır mi sizce? kaç hz?
bu tam konsol bağlamak için ideal bir televizyon renkleri çok iyi,ses seviyesi çok yüksek kaliteside oyle kaliteli bir sesi var ama aldığın modeli kontrol et ışık sızması varsa alma siyahlar morelini bozar yoksa ama ışık sızması yoksa gayet iyi bir televizyon pişman olmazsın.

Hz değeri hakkında bilginiz var mi acaba

100 hz zaten konsoldan alacağın fps 60 olacağı için gayet yeterli olacaktır ghosting falanda yok hiç bir sekilde hızlı görüntülerde sorun yaşamazsın.

100 hz zaten konsoldan alacağın fps 60 olacağı için gayet yeterli olacaktır ghosting falanda yok hiç bir sekilde hızlı görüntülerde sorun yaşamazsın.
Tamam hocam çok sağol. 100hz yeterli. monitör almak yerine bu tv ideal olacaktır. 32inc hem. 799lira mi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…