Kutu açıldığı için kontrol için servise raporu almadan işlem yapmazlar.
Sebepsiz iade de etseniz açılan kutu için kontrol raporu isterler.
Biraz beklemek durumunda kalabilirsiniz.
Kutu açıldığı için kontrol için servise raporu almadan işlem yapmazlar.
Sebepsiz iade de etseniz açılan kutu için kontrol raporu isterler.
Biraz beklemek durumunda kalabilirsiniz.
Ürün geldi. 10 gün sürdü tamiri. Açıkçası cidden büyük ama ben zevk alıyorum kullanmaktan. 2K'nın farkı Photoshop ve Vegas Pro da açık ve net gözüküyor. Üründe panel altında hafif bir ısınma gördüm onun dışında gayet iyi. Kabloları da teğmin etmişler. Açıkçası ben memnunum. Sadece biraz şanssızlık yaşadım ancak İnce hesap beni mağdur etmedi.
Ürün geldi. 10 gün sürdü tamiri. Açıkçası cidden büyük ama ben zevk alıyorum kullanmaktan. 2K'nın farkı Photoshop ve Vegas Pro da açık ve net gözüküyor. Üründe panel altında hafif bir ısınma gördüm onun dışında gayet iyi. Kabloları da teğmin etmişler. Açıkçası ben memnunum. Sadece biraz şanssızlık yaşadım ancak İnce hesap beni mağdur etmedi.
Yazılım ile alakalı imiş. Yazılımsal işlem yapılıp aynı cihazı yolladılar. Açıkçası hayal kırıklığı oldu ama uğraşmak istemediğim için bir şey demedim.
Yazılım ile alakalı imiş. Yazılımsal işlem yapılıp aynı cihazı yolladılar. Açıkçası hayal kırıklığı oldu ama uğraşmak istemediğim için bir şey demedim.
Bencede çok keyifli bir cihaz tavsiye ederim.
Sözümü geri alıyorum. Yeni fark ettim monitörü 60 HZ de kullanıyormuşum. 75 HZ'e çektim. Aşırı derecede ghosting var. Ürün benim gözümde bitti şu an uzak durun...