Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Kronik bir sorunu var mı? LG 65UR91006 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Kronik bir sorunu var mı? LG 65UR91006 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
CVaRyOfficial Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 203 Yer Georgia 12 Kasım 2023 #2 Bizim evde de LG TV var, şiddetle tavsiye ederim güzeldir.
Anıl Akca Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 195 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 29 Aralık 2023 #3 Sirlen dedi: Kronik bir sorunu var mı? LG 65UR91006 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Merhaba satın aldınız mı acaba? Ben de çeyiz için aldım düşüncelerinizi merak ettim.
Sirlen dedi: Kronik bir sorunu var mı? LG 65UR91006 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı webOS Smart LED TV Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Merhaba satın aldınız mı acaba? Ben de çeyiz için aldım düşüncelerinizi merak ettim.
Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #4 Anıl Akca dedi: Merhaba satın aldınız mı acaba? Ben de çeyiz için aldım düşüncelerinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Merhaba biraz geç gördüm kusura bakmayın. Satın aldım ve gayet memnunum. Bazılarında ışık sızması sorunu oluyormuş ama benimkinde herhangi bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim.
Anıl Akca dedi: Merhaba satın aldınız mı acaba? Ben de çeyiz için aldım düşüncelerinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Merhaba biraz geç gördüm kusura bakmayın. Satın aldım ve gayet memnunum. Bazılarında ışık sızması sorunu oluyormuş ama benimkinde herhangi bir sıkıntı yok. Tavsiye ederim.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.486 Çözümler 5 30 Aralık 2023 #5 LG şiddetle tavsiye edilecek bir TV değil ne yazık ki son zamanlarda. Memnunsanız, şanslısınız biraz.
LG şiddetle tavsiye edilecek bir TV değil ne yazık ki son zamanlarda. Memnunsanız, şanslısınız biraz.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #6 Görünüş olarak Philips Ambilight modellerini tavsiye ederim çok şık duruyorlar. TV kapalıyken de ışıkları açılabiliyor ortam çok iyi oluyor.
Görünüş olarak Philips Ambilight modellerini tavsiye ederim çok şık duruyorlar. TV kapalıyken de ışıkları açılabiliyor ortam çok iyi oluyor.