Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Vatanda şu anda 1.549 tlye satılan plazma tv ailecek hoşumuza gitdi. Tvnin 127 cm olmasına rağmen bukadar ucuz olmasının sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar. Vatanda şu anda 1.549 tlye satılan plazma tv ailecek hoşumuza gitdi. Tvnin 127 cm olmasına rağmen bukadar ucuz olmasının sebebi nedir?
volkancan Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dış ticaret 19 Aralık 2014 #2 Bu fiyata görünce bende şaşırdım ucuz olmasının tek nedeninin çözünürlüğünün 4K olmayışı olarak düşünüyorum.
Bu fiyata görünce bende şaşırdım ucuz olmasının tek nedeninin çözünürlüğünün 4K olmayışı olarak düşünüyorum.
Ehli_KeYf Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 396 Makaleler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #3 600 hz + dahili hd uydu alıcısı + wifi + Lg. Daha ne olsun! Pazar günü allah nasip ederse almaya gidiyoruz.
600 hz + dahili hd uydu alıcısı + wifi + Lg. Daha ne olsun! Pazar günü allah nasip ederse almaya gidiyoruz.
volkancan Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 36 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dış ticaret 20 Aralık 2014 #4 Ehli_KeYf dedi: 600 hz + dahili hd uydu alıcısı + wifi + Lg. Daha ne olsun! Pazar günü allah nasip ederse almaya gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun gerçekten çok iyi yakalamışsın ,ihtiyacım olsa ben de alırdım.
Ehli_KeYf dedi: 600 hz + dahili hd uydu alıcısı + wifi + Lg. Daha ne olsun! Pazar günü allah nasip ederse almaya gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun gerçekten çok iyi yakalamışsın ,ihtiyacım olsa ben de alırdım.