LG 55UP77006LB 139 Ekran alınır mı?

Alınır, bütçe artarsa Samsung 50Q60b modelini öneririm. Bu bütçede arkası LED'li Philips'lerde var ancak hem çok kalın hem de görüntü kalitesi hoş değil, ben kendi evimde Samsung BU8100 kullanıyorum 50Q60b ile aynı neredeyse ancak bir tek quantum işlemci yerine Crystal işlemci var, menülerde bazen takılabiliyor o yüzden keşke 50Q60b alsaydım diyorum. Attığınız LG yide deneyimledim, bir eksisini göremedim. Kısacası bütçe artarsa Samsung 50Q60b, artmazsa bu LG'yi önerebilirim.

Teşekkür ederim hocam. QLED ile UHD bunun arasında ne fark var hocam?

Teşekkür ederim hocam. QLED ile UHD bunun arasında ne fark var hocam?

Hocam işlemcileri değişik oluyor, QLED TV'lerde quantum işlemci oluyor, hem daha hızlı oluyor hem de görüntünün biraz daha canlı olduğu söyleniyor ancak gözle bakıldığı zaman hiçbir farklılık göremedim ben, hattaha aldığım yerde 50Q67b modeli vardı extra para vermeye değmez diye BU8100 aldım, 50Q60b de quantum, BU8100 de Crystal işlemci var.

Bana göre tek fark hız.

Hocam peki bu TV 60 Hz mi? Maç yayınlarda kasma hisseder miyim?

Hocam peki bu TV 60 Hz mi? Maç yayınlarda kasma hisseder miyim?

Evet konuştuğumuz 3 TV de 60Hz, ben yıllardır 60Hz kullanmaktayım, ne PC de ne de televizyonda kasma hissediyorum, aksine 144Hz monitör falan deneyimlediğimde gölge bırakarak gittiği için kasıyor gibi geliyor, sizde hissetmezsiniz, her türlü filmin tadını gayet güzel alıyorum ben, zaten 4K olduğu için ekran büyük olsa bile yakından piksellerde sayılmıyor, bir sorun yaşamıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…