LG C3 OLED 48 inch ve TCL 55C755 MiniLED

Daha fazla  
Merhaba herkese iyi akşamlar, PS5 için televizyon bakıyorum LG C3 48 inç mi önerirsiniz ya da TCL 55C755 mi? Hangisini almamı önerirsiniz? Veya 40 bin liraya bu ikisinden daha iyi televizyon var mıdır? Varsa hangileri? Şimdiden teşekkürler

OLED'i başka paneller ile karşılaştırmak tamamen yanlış. OLED tabi ki.
Sağolasın dostum den çok aman televizyonlardan anlamıyorum bu iki televizyon karşılaştırıldığında oled farkıyla LG mi aliyor yoksa tlc’nin aldığı konular var mıdır şimdiden teşekkür ederim

144Hz ve boyut artısı var. Zaten konsol 144Hz desteklemiyor. Bütçe OLED'e yetiyorsa karşılaştıracağınız diğer ürünlerinde OLED olması lazım. Teknoloji olarak OLED ve diğerleri arasında uçurum var.

Teşekkür ederim o zaman c3 modelini alıp geçeyim mi yada 40k fiyat bandına c3 modelinden daha iyi oled ekranlı tv var mıdır ?

Sene başı LG CS3 aldıktan sonra piyasayı takip etmeyi bıraktım. Tek diyebileceğim iyi bir marka almanızı öneririm. Samsung, LG, TCL gibi. Özellikle Arçelik, Beko gibi markaların televizyonları 1-2 sene içinde LED'leri yanıyor gibi durumlar kronik seviyede çok.

Bu arada ben TV'yi Vatanbilgisayar'dan almıştım. İnternet sitesinde 53000₺ olan ürünü mağazada özel indirim ile 48000₺ gibi bir fiyata satıyorlardı. Sizde kendi ilinizdeki bir teknoloji mağazasına bakın belki indirime denk gelirsiniz.

Teşekkür Ederim Arçelik Tarzı Markalardan Ben Ömür Boyu Uzak Dururum Zaten Asla Bulaşmam Bakalım Mağazaya Gidip Kendi Gözlerimle Görüp Sonra Karar Vereceğim Hayırlısı Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…