LG DH3120s ev sinema sistemi

Kabasakalaksakal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. bende 2013 yılında almış olduğum LG 300W 5.1 Ev Sinema Sistemi | LG Türkiye bu linkte ki ürün var. Televizyonda ve PS3'de hiçbir sıkıntı olmadan kullanabilsem bile bilgisayarda bunu kullanamıyorum.

1666658400319.png

Ayarlardan bu özellikleri seçmeme rağmen oyuna girdiğimde veya bir şeyler izlerken seste sorunlar meydana geliyor. Oyun içinde de 5.1 hoparlörü aktif ediyorum ama sağdan veya soldan gelmesi gereken sesler oyun içinde bir fark yaratmıyor ve çoğu zaman kesiliyor sanki. Filmlerde ise az önce Batman kara şövalye'de bunu denedim. Netflix'in İngilizce orijinal 5.1 seçeneğini seçtim dakika 1:30'dan itibaren arkada ki müzik sesi gelip konuşmaların sesi kesildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu linkte ki testleri yaptığımda ise her şey çalışıyor. Videoda hangi hoparlörü gösteriyorsa ondan ses geliyor sadece konsol üzerinden stereo seçeneğini seçtiğimde düzeliyor. Sorun nedir acaba?

Düzeltme: İsteğe bağlı hoparlörler kısmınının işaretini kaldırdığım zaman sorun düzeldi fakat şimdi de konuşma sesleri çok az geriye kalan efektler çok fazla geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı