LG ekranda YouTube görüntü donuyor

berffynr

Decapat
Merhabalar, elimde Monster notebook var. Monitör TV özellikli LG ekrana bağladım HDMI kablosu ile. YouTube'da donuyor anlamsızca. Seste hiçbir sıkıntı yok. Videonun saniyesi de ilerliyor fakat görüntüsü donuyor. Bilgisayar ekranında hiçbir sorun yok akıyor, gidiyor video ama monitörde donmuş halde. Ne yapabilirim aklıma hiçbir şey gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Fotoğrafta gözüktüğü gibi monitör de görüntü dondu fakat bilgisayarda olması gereken gibi devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Monitör.jpg
    576,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece YouTube'da sıkıntı yaşıyorsan tarayıcı iel bir sıkıntı olabilir tarayıcını değiştir benim de önceden YouTube'den ses gelmiyordu bir yerleri kurcaladım yaptım videoları izlemenin başka bir yolu daha var bu arada indirip izleyebilirsin evdeki başka bir cihazdan araştır yaparsın eğer indirdiğin videoda sıkıntılı olursa yapabileceğim başka bir şey yok iyi günler.

Opera kullanıyorum, chorme ve internet explorer da da denedim fakat sonuç aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…