Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar yedekte telefonum vardı stock ROM kurup root atıcaktım Android sürümü düşürmek için fakat stock ROM'u kuramıyorum.
Arkadaşlar yedekte telefonum vardı stock ROM kurup root atıcaktım Android sürümü düşürmek için fakat stock ROM'u kuramıyorum.
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.414 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Ağustos 2021 #2 Bilgisayarı administrator hesabı ile başlatın. LG flash tool desteği yıllar önce bitti. Bu yüzden offline yamalı sürüm kullanmak zorundasınız.
Bilgisayarı administrator hesabı ile başlatın. LG flash tool desteği yıllar önce bitti. Bu yüzden offline yamalı sürüm kullanmak zorundasınız.
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Knk zaten hesabım yöneticide mehmetdu dedi: Bilgisayarı administrator hesabı ile başlatın. LG flash tool desteği yıllar önce bitti. Bu yüzden offline yamalı sürüm kullanmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla...
Knk zaten hesabım yöneticide mehmetdu dedi: Bilgisayarı administrator hesabı ile başlatın. LG flash tool desteği yıllar önce bitti. Bu yüzden offline yamalı sürüm kullanmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla...