STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Merhaba herkese. Aşağıya resim bıraktım. Bu tuşları bulamıyorum. Bulamadığım için de parlaklık kısamıyorum. Etkileşim olmuyor. Kısaca ne yapmam gerek? Monitör marka - LG Flatron W1952s. Dosya Ekleri 20231204_232021.jpg 303,6 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba herkese. Aşağıya resim bıraktım. Bu tuşları bulamıyorum. Bulamadığım için de parlaklık kısamıyorum. Etkileşim olmuyor. Kısaca ne yapmam gerek? Monitör marka - LG Flatron W1952s.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Aralık 2023 #2 Monitörün üzerindeki tuşu nasıl? 1 tane mi?
STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #3 Lee Yubin dedi: Monitörün üzerindeki tuşu nasıl? 1 tane mi? Genişletmek için tıkla... 1 tane var bastımı açılıyor kapanıyor diğer 4 tane tuşta diğer menuleri açıyor.
Lee Yubin dedi: Monitörün üzerindeki tuşu nasıl? 1 tane mi? Genişletmek için tıkla... 1 tane var bastımı açılıyor kapanıyor diğer 4 tane tuşta diğer menuleri açıyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 5 Aralık 2023 #4 + tuşu menüde ayarı seçmek için, Menüyü açınca + tuşuna basarsanız seçer parlaklık ayarını, sonra yine + - ile ayarlarsınız.
+ tuşu menüde ayarı seçmek için, Menüyü açınca + tuşuna basarsanız seçer parlaklık ayarını, sonra yine + - ile ayarlarsınız.
STREA Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 Lee Yubin dedi: + Tuşu menüde ayarı seçmek için, menüyü açınca + tuşuna basarsanız seçer parlaklık ayarını, sonra yine + - ile ayarlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam + - de çalışmıyor ne yapacağım arkadaş kafayı yiyeceğim.
Lee Yubin dedi: + Tuşu menüde ayarı seçmek için, menüyü açınca + tuşuna basarsanız seçer parlaklık ayarını, sonra yine + - ile ayarlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam + - de çalışmıyor ne yapacağım arkadaş kafayı yiyeceğim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 5 Aralık 2023 #6 STREA dedi: Yok hocam + - de çalışmıyor ne yapacağım arkadaş kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman tuşlarda bi temassızlık durumu olabilir. Bu durumda ne yapabilirsiniz bilemiyorum, açıp sorunu gidermekten başka bi yol yok gibi.
STREA dedi: Yok hocam + - de çalışmıyor ne yapacağım arkadaş kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... O zaman tuşlarda bi temassızlık durumu olabilir. Bu durumda ne yapabilirsiniz bilemiyorum, açıp sorunu gidermekten başka bi yol yok gibi.