Işık sızması siyah ekranlarda mı test ediliyor? Ona da bakabilirim.Benzer Samsung bir monitörü: Samsung SyncMaster 2333TN - LCD monitor - 23" Series Specs 300 liraya sattım. Yaklaşık 10 senelikti. Noktasal bir deformasyon bulunuyordu. Uzun zamandır kullanmıyordum, çalıştığını gösterdim alıcı tamam dedi. Bağlantısı VGA idi o yüzden biraz zor alıcı buldum, bağlantı önemli.
Bir süre sonra adam ışık sızması olduğunu söyledi. Gerçekten bilmediğimi ve isterse ürünü getirebileceğini söyledim çünkü kullanmadığım için bilmiyordum. Sorun değil dedi, helalleştik. Piyasa çok garip. Benim sattığımın 19" versiyonu için 450 TL istiyor adamlar. O da bunun farkında idi.
İşin özü 300 liraya rahat satabilirsiniz gibime geliyor.
Evet, özellikle siyah ekranda köşelerden.Işık sızması siyah ekranlarda mı test ediliyor? Ona da bakabilirim.
Deneyebileceğim bir uygulama var mı?Evet, özellikle siyah ekranda köşelerden.
Şu testi denedim, simsiyahtı. Hiçbir yerde sızma yok. Sol alt köşede çok az bir şey vardı sanki sadece o kadar.Uygulama varlığından emin değilim fakat simsiyah bir görsel açıp "F11" yaparsanız işinizi görür.
Gayet normal. Benim şu an kullandığımdan az olduğuna eminim. Panel tipinin de etkisi var elbet TN paneller bu konuda iyi. Dert edileceğini sanmam. Dediğim gibi piyasası belli, ederi de belli. 300 gibi bir fiyata satılacaktır kısa sürede.Şu testi denedim, simsiyahtı. Hiçbir yerde sızma yok. Sol alt köşede çok az bir şey vardı sanki sadece o kadar.
WARUNG168 – Platform Jual Beli Game Online Terbaik Dan Termurah!
WARUNG168 adalah sebuah platform jual beli game online yang menyenangkan dan terpercaya di Indonesia, hadir dengan koleksi permainan terlengkap. Dengan harga termurah, anda bisa membeli dan menikmati game-game terbaik dengan hadiah besar!www.lightbleedtest.com
Teşekkürler, 300 TL'ye koyayım gitsin o halde.Gayet normal. Benim şu an kullandığımdan az olduğuna eminim. Panel tipinin de etkisi var elbet TN paneller bu konuda iyi. Dert edileceğini sanmam. Dediğim gibi piyasası belli, ederi de belli. 300 gibi bir fiyata satılacaktır kısa sürede.